Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 August 2023 Ďalšie modely Ninja potvrdené na rok 2024

Po oznámení modelov Ninja ZX-6R a ZX-4RR Kawasaki teraz potvrdzuje ďalšie produkty modelového radu Ninja na predajnú sezónu 2024.
Ninja ZX-10R, hrdý na svoje miesto na čele radu Ninja s normálnym nasávaním, zrýchľuje do roku 2024 ako základný model pre Kawasaki Racing Team, z ktorého vytvorí pretekársky stroj KRT WorldSBK. Model ZX-10R, ktorý je kompletný s často diskutovaným aerodynamickým balíkom integrovaným do karosérie, obsahuje aj pôsobivú škálu pomôcok pre jazdcov vrátane režimu launch control a monitorovacích systémov Bosch IMU vrátane kontroly trakcie a integrovaných jazdných režimov a režimov výkonu. .
 
Obojstranné rýchloradenie, Brembo a také každodenné vymoženosti ako elektronický tempomat a legenda, ktorou je ZX-10R, je pripravená lámať srdcia a časy na kolo v budúcom roku. 
 
Na druhom konci kapacitného spektra – ale evokujúceho vzhľad a vzrušenie zo ZX-10R – je Ninja 125 pripravená nadchnúť jazdcov v triede A1. 
 
Ninja 125, vybavená odolným 4-taktným jednovalcovým motorom, ponúka možnosť Ergo-fit s vysokým sedadlom a plne digitálne prístrojové vybavenie na vrchole plnohodnotného podvozku oblečeného v evokujúcej hranatej karosérii Ninja doplnenej o Uni-trak. zadné odpruženie a ABS ako štandard.
 
Vo veľmi populárnom rade strednej kapacity žiari Ninja 650 ako model s možnosťou pre A2, ktorý predstavuje skvelú rovnováhu medzi výkonom a dynamikou podvozku.
 
KTRC, LED, TFT s pripojením Bluetooth na váš smartphone, kontrola trakcie KTRC spolu s horizontálnym zadným zavesením a asistenčná a klzná spojka, to všetko oblečené do elegantnej a dynamickej karosérie Ninja. Farby pre rok 2024 sú metalická matná Graphenesteel Grey/Ebony, Lime Green/Ebony a nová farebná možnosť, Ebony/Candy Lime Green/Metalic Matte Dark Grey.
 
V stajni Ninja pre rok 2024 sú tiež preplňované Ninja H2 SX a Ninja H2 SX SE a univerzálna a obľúbená Ninja 1000SX.
 
Ninja H2 SX na palube s predným a zadným radarom sa môže pochváliť rozsiahlym zoznamom špecifikácií a ponúka jazdcovi bezkonkurenčnú úroveň sofistikovanosti vrátane varovania pred prednou kolíziou (FCW), detekcie mŕtveho uhla (BSD) a adaptívneho tempomatu (ACC). Táto technológia sa ďalej rozširuje o pohodlie vďaka funkcii Vehicle Hold Assist (VHA) a signálu núdzového zastavenia (ESS).
 
Jedinečný vyvážený preplňovaný motor Kawasaki poskytuje precíznu kombináciu cestovného krútiaceho momentu a výkonu superšportu, zatiaľ čo systém Kawasaki SPIN ponúka širokú škálu palubnej zábavy a informácií o vozidle a okolitých podmienkach. Pridajte bezkľúčové zapaľovanie KIPASS, monitorovanie tlaku v pneumatikách a širokú škálu jazdeckých pomôcok vrátane obojstranného rýchloradenia a tempomatu (aby sme vymenovali aspoň niektoré) a Ninja H2 SX sa zdá byť logickou voľbou pre cestovanie po kontinentoch s podporou voliteľného elegantného integrovaného systému kufrov s čistou montážou. A aby sme pridali čerešničku na torte, partnerský model H2 SX, H2 SX SE pridáva do zmesi s technológiou Skyhook elektronicky tlmené odpruženie Showa, ako aj špičkové predné brzdové strmene Brembo Stylema.
 
Ninja 1000SX je jeden z najúspešnejších a najobľúbenejších strojov svojho typu v posledných rokoch. Nové iterácie Ninja 1000SX, ktoré si získali okamžitú pozornosť na podlahách showroomov, sú vizuálne aktualizované dvoma novými schémami farieb a jednou aktualizovanou úpravou laku. 
 
Úspešná kombinácia superportového vzhľadu a postoja s pôsobivými cestovnými schopnosťami, „to najlepšie z oboch svetov“ Ninja 1000SX zostáva pevne v centre pozornosti aj v nadchádzajúcom roku so vzrušením zo štandardne prispôsobeného rýchloradenia nahor/nadol a asistenčnej a klznej spojky a výkonových režimov a režimov jazdca. TFT prístrojovka sa dá prepojiť so smartfónom jazdca cez aplikáciu Kawasaki's Rideology.