Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

10 September 2021 Z900 v sezóne 2022

Z900, jeden z najvýraznejších úspechov spoločnosti Kawasaki vstupje na trh aj  v roku 2022 a pokúsi sa získať miesto v srdciach ešte väčšieho množstva fanúšikov kategórie naháčov.
Z900 sa odo dňa svojho uvedenia na trh vyvíjala tak, aby spĺňala potreby náročných jazdcov, ale nikdy za cenu potlačenia základného, ​​elementárneho jazdného zážitku, ktorý môže poskytnúť iba Kawasaki Z.
Z900 je k dispozícii pre rok 2022 s plným výkonom 125 koní (92,2 kW) a modelom so špecifikáciou A2 s výkonom 95 koní (70 kW). Teraz sa môže pochváliť množstvom jazdných asistentov a ďalšími funkciami, ktoré zlepšujú celkový zážitok z jazdy.
 
Z900 vybavený farebným displejom TFT meter s veľkou prehľadnosťou údajov, ktorom je integrovaný čip Bluetooth, ktorý umožňuje jazdcovi synchronizovať telefón s motocyklom pomocou užitočnej aplikácie Rideology App od spoločnosti Kawasaki, ktorá na obrazovke telefónu jazdca spája rôzne aspekty stroja a stavu.
 
Z900 tiež pomáha jazdcovi a má prepínateľné režimy, ktoré ponúkajú možnosť plného alebo zníženého výkonu, čo umožňuje jazdcom nastaviť dodávku výkonu podľa preferencií a podmienok.
KTRC - pokročilý systém kontroly trakcie spoločnosti Kawasaki je tiež štandardným vybavením, ktoré poskytuje vylepšené športové jazdné vlastnosti a istotou na povrchu s nízkou trakciou. Tri režimy voliteľné jazdcom ponúkajú postupne vyššie úrovne zásahu, ktoré vyhovujú jazdnej situácii a preferenciám jazdca.
 
Z900 obsahuje voliteľné jazdné režimy a štandardné prepojenie KTRC a výkonového režimu, ktoré jazdcom umožňujú nastaviť trakčnú kontrolu a dodávku energie tak, aby vyhovovali danej jazdnej situácii. Jazdci si môžu vybrať z troch nastavení (Sport, Road, Rain) alebo manuálneho nastavenia (Rider).
 
Rovnako ako všetky modely z radu Z v roku 2022 aj Z900 ťaží z jedinečnej filozofie dizajnu Sugomi, ktorý vytvára rovnováhu medzi vizuálnym štýlom a technikou.  Model Z900 je pre rok 2022 k dispozícii v troch farebných variantoch:
Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black
Pearl Robotic White/Metallic Matte Graphenesteel Gray
Candy Lime Green/Metallic Spark Black.