Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

5 November 2019 Z900 prichádza do sezóny 2020

Aktualizovaný pre rok 2020 si Z900 zachováva koncept „Vzrušujúci a ľahký“ a zároveň ponúka ďalší krok v agresívnom štýle Z Sugomi.
Objavuje sa množstvo pokročilých nových funkcií vrátane integrovaných jazdných režimov (kombinujúcich novo pridané režimy KTRC a Power), nových farebných prístrojových obrazoviek TFT, pripojenia smartfónov Bluetooth, LED osvetlenia a čistejších emisií.
 
Z900 je na špičke vo svojej kapacitnej triede k dispozícii v dvoch verziách: k dispozícii je s výkonom 125 k (92,2 kW) a model špecifikácie A2 s výkonom 95 k (70 kW).
 
Kombinácia väčšieho objemu výfukovej komory na prispôsobenie sa aktualizáciám katalyzátora bola navrhnutá s očakávanou legislatívou Euro5.
 
V jadre ponuky spoločnosti Kawasaki Z je Z900 trvalo silným artiklom v Európe, kde sa trh s naháčmi každoročne rozrastá a stáva sa jedným z dominantných sektorov štýlu. V tomto prostredí je Z900 na rok 2020 dobre pripravená na boj pridaním kontroly trakcie KTRC od Kawasaki a možnosťou vybrať si zo štyroch rôznych jazdných režimov a dvoch výkonových režimov.
 
Tento prístup zameraný na jazdca sa rozširuje na oblasť kokpitu, kde sa po prvýkrát objaví multifunkčná obrazovka TFT s rozmermi 10,9 cm, ktorá zobrazuje všetky základné informácie a umožňuje jazdcovi sledovať niektoré funkcie hlásenia stroja pomocou pripojenia Bluetooth prostredníctvom jedinečného pripojenia Kawasaki Rideology App pre smartphony.
 
Funkcie, ktoré vidíte na obrazovke smartfónu po pripojení cez Bluetooth, zahŕňajú informácie o vozidle, ako je zostávajúce palivo, prejdená vzdialenosť a plán údržby. Všeobecné nastavenia, ako sú preferované jednotky a formát dátumu, je možné upraviť pomocou smartfónu, zatiaľ čo samotná obrazovka TFT môže zobraziť prijatie telefonického hovoru alebo e-mailu. Potrebujete napájanie telefónu alebo iných zariadení? Zásuvka USB pod sedadlom je iba jednou z mnohých položiek originálneho príslušenstva Kawasaki dostupných pre najnovšie modely Z900.
 
Pneumatiky nového originálneho vybavenia, ktoré sú zárukou správneho smeru jazdy Z900, sú teraz veľmi cenené Dunlop Sportmax Roadsport 2 a ktoré menia tmu na svetlo, Z900 je vybavený LED hlavou a koncovým svetlometom plus svetlami a ukazovateľmi ŠPZ.
 
Obidve verzie Z900 (plný výkon a A2) budú v roku 2020 k dispozícii v rovnakých nových farebných variantoch. Ide o šedú / kovovú iskrivú farbu plus kandizovaného vápno-zelenú / kovovú iskru a perličkovú bielo / kovovú iskrovú čiernu štvrtá možnosť kovovej iskry / kovovej plochej iskry.
 
Rovnako ako iné stroje určené pre rad Kawasaki 2020, sú základné cnosti Z900 udržiavané a vylepšené tak, aby vytvorili dva stroje s rovnakou podstatnou osobnosťou, ktoré sú ešte väčšie a vylepšené.