Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

20 September 2020 Z900 je pripravená dominovať aj v roku 2021

Z900(aj vo verzii s výkonom 70 kW) bude naďalej posúvať hranice a ponúkať pôžitok z jazdy. V roku 2021 v troch nových farbách.
Pre mnohých predstavuje Z900 ideálnu rovnováhu medzi priamym a emocionálne nabitým zážitkom z jazdy v triede, ktorá definuje triedu Z.
 
Vybavený ľahko čitateľným a inovatívnym meracím panelom TFT (s pripojením na smartphone) a LED osvetlením bude Z900 k dispozícii v troch farebných prevedeniach.
 
Fanúšikovia zlých a náladových tmavých farieb sú odmenení výberom v prevedení Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black alebo Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black. nadchádzajúca sezóna.
 
Vďaka výberu režimu Power Mode a pokročilej trakčnej kontrole a jazdných režimov je podpora a jemnosť elektronických jazdných pomôcok zladená s precíznosťou takých funkcií, ako je spojka Assist a Slipper s plynulým chodom. To všetko ponúka nevšedný zážitok z jazdy.
 
Pre tých, ktorí požadujú „okamžitú aktualizáciu“, sú Z900 a Z900 70kw dostupné u predajcov Kawasaki ako aj Performance Edition. V roku 2021 s veľkým plexi, gélovou ochranou nádrže, farebne označeným poťahom sedadla plus športovým zvukom výfuku Akrapovič s karbónovým tepelným štítom.
 
Model Z900 a jeho jedinečný štýl Sugomi nie sú len dôležitým prvkom DNA značky Kawasaki. Sú tiež nevyhnutnou súčasťou jazdeckého sveta tisícov jazdcov po celej Európe. V roku 2021 toto číslo nafúknu ešte náročnejší jazdci, ktorí sú pripravení vyskúšať vzrušujúci a ľahký nahý stroj strednej hmotnosti Kawasaki.
 
Duch Z nájde svoje najnovšie vyjadrenie v Z900 v štýle Sugomi. Maximálna sila, inštinktívna manipulácia a kontrola trakcie predefinujú zážitok zo SuperNaked. LED svetlá a TFT displej (s pripojením pre smartphone) prinášajú najnovšiu technológiu. Posuňte hranice a ovládnite svoju jazdu.