Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

5 September 2019 Z900RS a Z900RS CAFE do roku 2020 s novými farbami

Rovnako ako ich predkovia zo sedemdesiatych rokov, ktorí boli predstavovaní v nových a zaujímavých farebných variantoch v každom nasledujúcom roku, aj model Z900RS aj model Z900RS CAFE majú v sezóne 2020 nový vzhľad.
Po niekoľkých sezónach v rade Kawasaki si každý štýl stroja našiel svojich fanúšikov v celom rade jazdcov; od tých, ktorí sa identifikovali s evokujúcim štýlom farby Z1 až po nadšený a odvážny prístup CAFE Z900RS.
 
Tieto moderné klasiky s mnohými odkazmi na ikonický model Z1 Super Four z roku 1972 sa odvážne predstavujú do roku 2020 s novým vzhľadom. Vintage Lime Green / Ebony Vintage CAFE pri modeli Z900RS CAFE, ktorý pokračuje v zreteľnom smerovaní stroja vybaveného štýlovou bikini kapotážou, nízkymi riadidlami a sedadlom inšpirovaným starými závodnými cafe racermi.
 
Nová sezóna bude pre Z900RS o troch farebných a grafických variantoch. Z900RS sa bude venovať téme dedičstva, ktorú vysoko oceňujú tí, ktorí si vážia históriu Kawasaki, ale aj tí noví.
 
K dispozícii bude aj Metallic Diablo Black a Metallic Graphite Grey, ktoré rozširujú výber farieb a odkazujú na iné stroje z minulosti z Akashi.
 
Z900RS a Z900RS CAFE, prenášajúc pravú dušu Kawasaki do novej sezóny, budú pokračovať vo svojej misii ponúknuť autentickosť, štýl a priateľské vlastnosti pre jazdcov na vrchole vysoko konkurenčnej kategórie Retro Sport.