Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

3 August 2021 Z900RS - úspešný príbeh pokračuje aj do roku 2022

Uznávaný model Kawasaki Z900RS sa rýchlo stal jedným z najlepších strojov na rýchlo sa rozvíjajúcom európskom trhu s retro športom a to z dobrého dôvodu.
Jemná zmes dedičného vzhľadu a modernej technológie zasahuje nielen tých, ktorí si pamätajú a chcú vlastniť ikonickú Super Z1 1972, ale aj novších fanúšikov, ktorí jednoducho zbožňujú nadčasový zvodný vzhľad tejto modernej klasiky.
 
RS je vybavený preladenou verziou motora 948cm3, ktorá je súčasťou úspešného modelu Z900 Supernaked, a zameriava sa na hodvábnu ťažnú silu v nízkom a strednom rozsahu otáčok s ďalším náporom typického nutkania potiahnúť za plyn vo vyšších otáčkach.
 
Vďaka balíčku súčasného inžinierstva a technológií, ako sú LED osvetlenie, radiálne brzdy, horizontálne odpruženie zadného ramena a 41 mm obrátené predné vidlice, ponúka stroj ukážkové jazdné vlastnosti a uvoľnenú polohu pri jazde vďaka starostlivo premyslenej ergonómii a dvoch možnosti výšky sedadla.
 
S dvojitým režimom trakčnej kontroly KTRC a asistenčnou a klznou spojkou je Z900RS ideálnym strojom nielen pre nadšencov, ale aj pre tých, ktorí postupujú po rebríku objemu motora.
 
Z900RS, ktorý ponúka prvý „vyladený“ tón výfuku od spoločnosti Kawasaki, obsahuje viac ako dvadsať ľahko identifikovateľných detailov na oslavu ikonického modelu Z1. Palivová nádrž v tvare slzy, a ikonická farba, ktorá bola k dispozícii pre model Z1B v roku 1974 udržiavajú ducha radu Z1 v modernej dobe.
 
Z900RS, retro šport, sa nikdy necítil tak súčasný.
 
Farebné možnosti pre rok 2022 budú:
Metalická Diablo čierna
Metalická tmavozelená
Candy Tone Blue