Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

5 November 2019 Z650 pre rok 2020 nabitá funkciami

Kawasaki Z650 predstavuje nový level v triede stredných naháčov Z.
Vytvorený pomocou jedinečnej filozofie Sugomi spoločnosti Kawasaki - ktorá spája každé inžinierske plus so stylingovým plusom. Z650 sa hrdo nachádza v triede Z, ktorá siaha od 125 ccm až po 1000 ccm objemu. Od začiatku svojho pôsobenia svalnato vyzerajúci model Z650 potešil jazdcov v strednej váhovej triede, pretože jeho vzhľad je spojený so zábavným a ľahkým jazdným zážitkom, ktorý odmeňuje pokročilých jazdcov rovnako ako tých, ktorí začali jazdiť iba nedávno.
 
Model Z650 bol navrhnutý s prihliadnutím na kategóriu A2 a jeho úzky profil podvozku a ochotný predvídateľný motor sú buď skvelým odrazovým mostíkom smerom k väčšiemu modelu Z, alebo pre mnohých všestranným motocyklom.
 
Flexibilita motora od naštartovania po červené pole a manévrovateľnosť v mestách sú len dve z uznávaných silných stránok modelu Z650. Je ideálnym strojom do mesta či na víkendový výlet samostatne alebo vo dvojici.
 
Na rok 2020 Z podniká obrovský krok vpred osadením multifunkčného farebného TFT metra s obrazovkou 10,9 cm, ktorá nahrádza predchádzajúce elektromery takými položkami, ako sú ukazovateľ zaradených prevodových stupňov, kontrolka radenia, indikátor stavu paliva a indikátor ekonomickej jazdy a ďalšie inovácie vrátane pripojenia Bluetooth Smartphone. Okrem toho sú teraz štandardne osadené predné a zadné svetlá LED žiarovkami a motocykel je obutý do pneumatík Dunlop Sportmax Roadsport 2.
 
Z znamená štýl, takže nie je divu, že Z650 sa teraz môže pripojiť k smartfónom do novej sezóny. Spárovanie cez Bluetooth je jednoduché a prostredníctvom vlastnej aplikácie Rideology od spoločnosti Kawasaki je možné získať prístup k funkciám, ako sú informácie o trase GPS a informácie o plánovanej údržbe a tiež všetkým bežným oznámeniam.
 
Pre rok 2020 prichádza Z650 s pohodlnejšími sedlami pre zvýšené pohodlie počas výletov.
 
Viditeľný rám modelu Z650 zostáva nezmenený a jeho karoséria podtrhuje účelový vzhľad, vďaka ktorému to bol taký predajný hit. A nový vzhľad si vyžaduje nové farby, takže v roku 2020 budú k dispozícii tri nové možnosti.