Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

3 August 2021 W800 - legenda stále žije

Rodina W, ktorej korene siahajú takmer 60 rokov do úplného začiatku výroby motocyklov Kawasaki, je jednou z najstarších a najikonickejších v oblasti motocyklov. A pre rok 2022 legenda W pokračuje v nezmenšenej miere.
Počnúc modelom 650 ccm W1 v polovici šesťdesiatych rokov sa plameň W znovu rozsvietil v roku 1999 uvedením modelu W650, stroja miešajúceho modernú technológiu s osvedčeným prístupom Kawasaki k remeselnému spracovaniu a strojárstvu.
 
Rodina W však nie je uzavretá v časovej kapsule a nasledujúce modely aktualizujú uvedenie modelu W800 2022 na trh. Tento veľmi obľúbený stroj spĺňajúci normu Euro5, ktorý ponúka svoj tradičný vzduchom chladený paralelný dvojvalcový motor obsahuje množstvo technológií vhodných pre jazdcov vrátane vstrekovania paliva, dvojitých škrtiacich ventilov a pokročilého brzdenia ABS. Je vybavený tiež asistenčnou spojkou, ktorá zmierňuje tlak na ruku jazdcov.
 
W800 sa v noci spolieha na LED svetlomet a necháva jazdca vychutnávať si zvukovú odozvu 360-stupňového fázovaného kľukového hriadeľa, ktorý poskytuje okamžitú a predvídateľnú ťažnú silu a zároveň povzbudzuje k pútavým víkendovým jazdám.
 
W800 s chrómovými znakmi na nádrži, štýlovým sedadlom (ktoré je k dispozícii v dvoch výškach ako súčasť programu príslušenstva Kawasaki Ergo-Fit) plus estetickými špicovými 19 palcovými kolesami vpredu a 18 palcovými vzadu vyžaruje tradičnú auru.
 
Jeden pohľad na tradične štylizované budíky a ergonomicky kompatibilné riadidlá presviedčajú jazdca, že Kawasaki vyrobila doposiaľ najkompletnejší mechanický a technický balík W, ktorý je k dispozícii v plnom výkone aj vo forme vyhovujúcej A2.
 
Pôvodná ikona v stajni Kawasaki, ktorá je k dispozícii v prevedení Candy Fire Red/Metallic Diablo Black pre rok 2022, je pripravená a ochotná odhaliť svoju plnokrvnú povahu.