Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

31 August 2021 Vulcan S v roku 2022 takto

Štýl nikdy nevyjde z módy a model 2022 Vulcan S je nastavený tak, aby rozbúšil srdce nielen tých, ktorí sú už súčasťou scény cruiser, ale aj držiteľov vodičáku kategórie A2, ktorí hľadajú štýlový a ľahko ovládateľný stroj.
Je vybavený oprávnene obľúbeným vodou chladeným paralelným dvojvalcovým motorom s objemom 649 cm3, ktorý sa tak úspešne používa v iných modeloch strednej hmotnosti, a v tomto prípade je vyladený na uvoľnený a kontrolovateľný krútiaci moment a odozvu v nízkom a strednom rozsahu otáčok.
 
Dvojvalcový motor, zakotvený v elegantnom rúrkovom podvozku, dokonale dopĺňa nádrž v tvare slzy, hlboké sedadlo a uvoľnený štýl tohto cruisera. Pridajte kvalitu vzhľadu a jazdných vlastností zadného tlmiča a robustné 41 mm predné vidlice a získate ľahko ovládateľného spoločníka. Ergonómia je prispôsobená riadidlám v štýle pull-back a klasickému sedadlu, čo vám dáva možnosť mať obe nohy pevne na zemi, keď stojíte. Motorka tým oslovuje nižších jazdcov a začiatočníkov.
 
Pokiaľ ide o prívetivosť k jazdcom, Vulcan S je o krok vpred pred konkurenciou vďaka inovatívnej rade možností Ergo-Fit. Ergo-Fit, jedinečný pre Kawasaki, ponúka kombinácie rôznych výšok sedadla, stupačiek a dosahu riadidiel, aby bolo možné prispôsobiť posed najširšiemu spektru výšok, veľkostí a dĺžok končatín jazdcov.
 
Kombinácia 18-palcových kolies vpredu a tučných 17-palcových zadných viaclúčových kolies prispieva k celkovej príťažlivosti tohto motocykla vyhovujúceho aj kategórii A2.
 
Farby pre rok 2022 budú:
 
- Metallic Flat Spark Black
- Metallic Matte Graphenesteel Grey/ Metallic Matt Graphite Grey
- Candy Crimson Red