Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 Október 2023 Vulcan S 2024 prichádza

Úspešný cruiser Vulcan S strednej triedy od Kawasaki, ktorý smeruje k novej jazdeckej sezóne, si zachováva svoje duo súčasných populárnych farebných prevedení a zároveň pridáva tretiu možnosť, z ktorej si dychtiví kupujúci môžu vybrať.
Pearl Matte Sage Green/Metallic Flat Spark Black sa pripojí k radu v nadchádzajúcom roku podporený dvomi možnosťami Metallic Flat Spark Black alebo Metallic Matte Carbon Grey/Ebony. Nie sú to vaše priemerné farby, ale toto nie je váš priemerný cruiser s jeho uctievaným paralelným dvojvalcom, jedinečným usporiadaním rámu a zavesenia navrhnutým pre nezávisle zmýšľajúcich jazdcov.
 
Tri polohy stupačiek sú možné vďaka inovatívnemu princípu nastavenia Ergo-Fit Kawasaki prispôsobenému nízkemu, pohodlnému štandardnému sedadlu alebo jednej z dvoch možností originálneho príslušenstva. Pridajte alternatívne príslušenstvo „ľahko dosiahnuteľných“ riadidiel a Vulcan S je skutočne prispôsobiteľný každému jazdcovi.
 
Určené aj pre európsku licenciu A2, pre mnohých jazdcov to bude ich prvý vstup do segmentu cruiserov. Vďaka nastaviteľným páčkam spojky a brzdy, ľahkému podvozku a legendárnemu 649 cm3 kvapalinou chladenému 4-taktnému paralelnému dvojvalcu je Vulcan S charakteristickým crusiserom Kawasaki.
 
Buďte si istí, že ste s Vulcanom S vyčlenení z bežného stáda. Na dotvorenie dokonalého osobného imidžu je k dispozícii celý rad originálneho príslušenstva Kawasaki, ktoré predajca namontuje v čase kúpy, aby sa zabezpečilo okamžité potešenie z jazdy. Vulcan S 2024 – choďte svojou cestou.