Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 Október 2021 Volanie dobrodružstva s rodinou Versysov 1000 2022

Kawasaki Versys 1000 si v posledných rokoch úspešne vytvorili miesto v srdciach mnohých jazdcov a tento príbeh bude pokračovať aj v roku 2022, pretože dobrodružstvo opäť volá.
Versys, ktorý je príťažlivý pre skutočne ambicióznych jazdcov, ktorí chcú preskúmať hranice komfortu a vytrvalosti väčšiny strojov, bude k dispozícii v roku 2022 v troch verziách. Model SE je lídrom v rodine so závideniahodnou špecifikáciou, ktorá obsahuje širokú škálu elektronických pomôcok ako aj štandardne montované elektronické pruženie. Vďaka pokročilej technológii odpruženia Skyhook spoločnosti Showa sa postoj SE zameriava na to, aby stroj zostal v rovnakej relatívnej polohe aj pri zvlnenom povrchu vozovky, pričom odpruženie pohlcuje pohyb vďaka neustálemu nastavovaniu vďaka superrýchlej reakčnej rýchlosti.
 
REad dopĺňa model S, ktorý sa objavil v roku 2021 a ponúka rovnaké jazdné pomôcky ako SE, pričom sa spolieha na tradičnejšie nastavenie pruženia. Zoznam pomocníkov, ktoré oba stroje ponúkajú, je rozsiahly, vrátane elektronického tempomatu, vylepšeného balíka ovládačov IMU, kontroly trakcie, voľby režimu výkonu, integrovaných režimov jazdy, rýchleho radenia hore/dole a integrovaného brzdového systému ABS.
 
Z hľadiska podvozku majú modely S a SE aj plne LED osvetlenie vrátane svetiel do zákrut, meracích panelov TFT s pripojením Bluetooth k smartfónu jazdcov prostredníctvom aplikácie Kawasaki Rideology App a pohodlia veľkého čelného skla a chráničov rúk. Modely S a SE budú k dispozícii v roku 2022 v rôznych edíciách od Tourera po Grand Tourera.
 
Trio modelov Versys 1000 dostupných pre novú sezónu uzatvára je štandardná alebo „vstupná“ verzia, ktorá poskytuje jazdcom s obmedzenejším rozpočtom príležitosť zistiť, prečo má toľko jazdcov taký vzťah ku konceptu Versys.
 
Ponúka rovnakú základnú špecifikáciu ako modely S aj SE, pokiaľ ide o motor a podvozok, ale bez takých prvkov, ako sú svetlá do zákrut, merací panel TFT, integrované jazdné režimy a vysoko odolný lak verzií S a SE (alebo elektronicky tlmené odpruženie SE), štandardný stroj však ponúka možnosť príslušenstva na pridanie rýchlo-radenia hore/dole, veľkého čelného skla, vyhrievaných rukovätí a chráničov rúk, ako aj doplnkového kufra a batožiny, ktoré sú bežné pre ostatné stroje radu Versys 1000. 
 
Farby pre rok 2022 budú:

Versys:
Candy Lime Green/Metallic Spark Black
 
Versys S and Versys SE:
Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Spark Black
Metallic Graphite Gray/Metallic Diablo Black/Metallic Flat Spark Black