Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

12 Október 2020 Volanie dobrodružstva s novým Versysom 1000 S

Sériovo vybavený mnohými funkciami, ktoré sa predtým objavili v modeli SE, môže byť nový model 2021 Versys 1000 S „najlepším z oboch svetov“ pre mnohých jazdcov.
Versys 1000 S je k dispozícii v štyroch verziách: Standard a Tourer, Tourer Plus a Grand Tourer. Od bočných kufrov cez chrániče rúk, až po zadný kufor či dalšie doplnky, sú všetky edície pripravené na dobrodružstvo.
 
Predné obrátené vidly, 43mm Showa majú možnosť manuálne nastaviteľného odskoku a predpätia pružiny. Zadné horizontálne zavesenie back-link je vybavené plynovým tlmičom Showa s tlmením odskoku a predpätím pružiny.

Vďaka ikonickému športovému, ale flexibilnému štvorvalcu Kawasaki a elektronických škrtiacich ventilov, môžete teraz využívať funkciu tempomatu. Okrem toho máte k dispozícii celý balík inteligentných elektronických pomocníkov, ktoré vám pomáhajú a pri prejazdoch zákrut ako napr. voliteľné jazdné režmy výkonu spolu s trakčnou kontrolou.  

Celý balík pre zvýšený komfort pri cestovaní dopĺňa nastaviteľné predné plexi a možnosť vybaviť motocykel zníženým sedlom. Monoblokové brzdy s KIBS s raduálnym uložením alebo kompletné LED osvetlenie zvyšujú vás pocit bezpečia na ceste. TFT prístrojovka, mobilná konektivita prostredníctvom aplikácie Rideology App, rýchloradenie, asistenčná spojka, ktorá zamedzuje zablokovaniu zadného kolesa pri podradení a uľahčuje chod spojkovej páčky - a to stále nie sme na konci výpočtu užitočných pomocníkov a funkcií, ktoré vám poskytuje Versys 1000 S.

Do roku 2021 prichádza Versys 1000 S odolným lakom, ktorý má schopnosť sám "zaceľovať" mikroškrabance aj bez návštevy lakýrnika. Okrem toho nájdete v štandardne DC zásuvku, vhyrievané gripy a chrániče rúk. Príbeh Versysu 1000 pokračuje v novej kapitole - S.

Farby pre rok 2021 sú: Zelená Emerald Blazed / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black a Pearl Storm Grey / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black.

Detaily edícií:
Tourer - 56l bočné kufre, vnútorné tašky, tankpad
Tourer Plus - 56l bočné kufre, vnútorné tašky, tankpad, hmlovky
Grand Tourer - 56l bočné kufre, vnútorné tašky, tankpad, hmlovky,+47l zadný kufor, držiak GPS, padáky