Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

7 August 2018 Versysák-dobrodruh navštívil európsku centrálu Kawasaki

Stephen Langitan vyrazil z Jakarty(Indonézia) na svojom Versys-X 250 na začiatku marca s cieľom prísť do Londýna včas, aby oslávil indonézsky deň nezávislosti. Ako súčasť posledných niekoľkých dní svojho úspešného úsilia sa zastavil aj v európskom ústredí spoločnosti Kawasaki v meste Hoofdorp v blízkosti letiska Schiphol v Amsterdame.
Takmer totožný s verziou Versys-X 300 predávanou po celej Európe, bol jeho stroj len ľahko upravený v rámci prípravy na svoju epickú 30 000 km jazdu.
 
Aby Stephen a jeho Versys pokračovali spokojne ďalej, dielňa KME poskytla Stephenovému stroju rýchlu kontrolu, ktorá odhalila iba jednu vypálenú žiarovku. Potom vymenili olej a filtre a uistili sa, že je jeho stroj vybavený na zvyšok cesty do Veľkej Británie.
 
"Chtěl som túto cestu absolvovať, aby som ukázal ľuďom v Indonézii, ako byť nezávislý," povedal Stephen a dodal: "Nenechajte sa uviaznuť v nudnej rutine, ale žite svoj život naplno! Vychutnajte si každý deň a všetky výzvy, aby ste mohli rásť. Urobte svoj život užitočným."
 
Kawasaki želá Stephenovi všetko dobré a tlieska mu za jeho húževnatosť, odvahu jazdiť úplne samostatne v rozmanitých krajinách a kultúrach a za snahu úspešne dokončiť svoje poslanie na podporu sebaurčenia a oslavovania pozitívnych pocitov spojených s nezávislosťou.
 
Ak sa chcete dozvedieť viac o Stephenovi, nájdete ho na Instagram ako: @ steplangitan