Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

23 November 2021 Versys 650 vykročil do roku 2022

Spoločnosť Kawasaki dôkladne zvážila, ako posunúť koncept Versysa 650 vpred.
Hoci sa nemení podstata toho, čo robí tento stroj s objemom 649 cm3 tak populárnym, vylepšenia a zmeny zvyšujú rodinnú synergiu s jeho súrodencom v litrovej triede a prinášajú zvýšenú funkčnosť a pohodlie.
 
Vďaka svojim 17-palcovým kolesám a odpruženiu s dlhým zdvihom si Versys 650 vytvoril puto s nespočetnými jazdcami, ktorí cez týždeň jazdia v mestskej džungli a cez víkendy vyrážajú z mesta na turné sólo alebo so spolujazdcom a batožinou.
 
A keď už hovoríme o batožine, na rok 2022 zostáva možnosť "čistej montáže" kufrov alebo celej rady edícií, ktoré sú vopred vybavené radom originálneho príslušenstva. Urban, Tourer, Tourer Plus a Grand Tourer sú všetky dostupné ako katalógové stroje, pričom majitelia si tiež môžu vybrať z obrovskej škály príslušenstva, aby si vytvorili svoju vlastnú „víziu Versys“.
 
Prakticky povedané, Versys teraz obsahuje prepracovanú kapotáž a nový štvorpolohový dizajn čelného skla, pričom nastavenie je ešte jednoduchšie, plus možnosť väčšieho plexi pre dokonalú ochranu jazdca. LED svetlá a indikátory robia stroj neprehliadnuteľným, zatiaľ čo istotu dodáva trakčná kontrola KTRC a jej dva režimy voliteľné jazdcom.
 
Jazdenie je to, na čom majitelia Versys najviac dbajú. Motocykel je obratný, pohodlný aj na veľké vzdialenosti a zároveň je zábavný na ovládanie. Väčšina jazdcov bude určite chcieť (a bude môcť) jazdiť, až kým nezostanú posledné zvyšky paliva v priestrannej 21-litrovej palivovej nádrži. Šetrný a zábavný Versys 650 možno najlepšie opísať ako „čistokrvného pracanta“, ktorý je pripravený reagovať na najradikálnejšiu požiadavku na vzdialenosť, no plní svoju úlohu s ľahkosťou a celodenným komfortom, ktorý pripraví jazdca aj spolujazdca na ďalšiu cestu. 
 
Komfort zvyšuje TFT panel spárovateľný so smartfónom pomocou Bluetooth cez aplikáciu Kawasaki Rideology App, ktorá umožňuje monitorovanie mnohých funkcií stroja a prehľady prejdených trás a pod.. Pridajte voliteľnú zásuvku USB spolu s ďalším praktickým príslušenstvom a logika každého kroku, ktorý Kawasaki urobila, aby vylepšila Versys 650 pre novú sezónu, dáva dokonalý praktický zmysel.
 
Farby 2022
-           Metallic spark black/metallic flat spark black
-           Metallic phantom silver/metallic flat spark black/metallic spark black
-           Candy lime green/metallic flat spark/ metallic spark black