Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

4 Júl 2023 Tri modely Kawasaki MULE pre sezónu 2024 odhalené

Kawasaki teraz predstavila tri prvé modely v rade MULE pre nadchádzajúcu sezónu s potvrdením vozidiel pokrývajúcich rôznorodú škálu použití a aplikácií.
PRO-MX považuje malé farmy a komerčné podniky za svoje prirodzené prostredie a dobre sa hodí pre široké spektrum obchodných a voľnočasových aktivít, ktoré vyžadujú kompaktný stroj schopný uniesť a ťahať značné náklady.
 
Silná odozva motora so vstrekovaním paliva je doplnená o robustnýautomobilový štýl. MULE PRO-MX má ideálnu veľkosť pre tých, ktorí majú pocit, že úžitkové vozidlo plnej veľkosti môže byť príliš veľké, ale vyžadujú plne funkčný a odolný stroj pripravený na tvrdú a namáhavú prácu.
 
Na vrchole radu 2024 Kawasaki MULE sú dva stroje; MULE Pro-DX a Pro-DXT. Obidve sa spoliehajú na 3-valcový, vodou chladený OHV dieselový motor s objemom 993 cm3 a vstrekovaním paliva, ktorý dodáva výkon prostredníctvom prevodovky CVT s dvojitým rozsahom a obe vozidlá ponúkajú voliteľné 2WD a 4WD plus 17,8 kW pri 3600 ot./min a 52,1 Nm (5,3 kg¦ m) maximálneho krútiaceho momentu pri 2 400 ot./min. V prípade MULE Pro DX obrovská sklápacia plošina a pôsobivá ťažná schopnosť odhaľujú ťažko pracujúce vozidlo, ktoré tisíce verných zákazníkov považujú za nevyhnutné, keďže stojí medzi veľkými a na údržbu nákladnými traktormi a menšími úžitkovými vozidlami alebo menej výkonnými štvorkolkami.
 
Aby bola zaistená maximálna flexibilita, Pro-DXT pokrýva rad 2024 Kawasaki MULE, ktorý sľubuje tie isté skvelé praktické a pracovné vlastnosti ako Pro DX, pričom pridáva možnosť pri miernom znížení kapacity sklápacieho nákladu rozložiť integrovanú extra lavicu na rýchle a jednoduché zvýšenie kapacity prepravy cestujúcich.
 
S vozidlami 2024 dostupnými v obľúbenom farebnom prevedení Timberline Green sa predajcovia Kawasaki pripravujú na ďalšiu sezónu a ponúkajú špičkové produkty dôkladne otestované na trhu a ideálne vhodné pre širokú škálu náročných a rôznorodých úloh. Tvrdá práca je základnou stravou Kawasaki MULE – a rovnako ako jej konský menovec – aj prichádzajúce modely 2024 MULE sa tvrdohlavo držia osvedčených základných princípov robustnej spoľahlivosti a celosvetovo uznávanej dlhej životnosti.