Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

11 Október 2018 Supersport Ninja ZX-6R je späť!

Vďaka viacerým úspechom v kategórii WorldSSP a feedbacku od mnohých jazdcov značky Kawasaki sa koncept Ninja ZX-6R posunie na ďalšiu úroveň v roku 2019.
Okrem použitia legendárneho motora s kapacitou 636 ccm od Kawasaki sa najnovší model Supersport teraz môže pochváliť rýchloradením KQS smerom hore a novou prístrojovkou, ktorá zahŕňa funkcie ako indikátor úspornej jazdy, palivomera a údaj o dojazde, čo všetko naznačuje vyváženie medzi zameraním na trať a bežným denným použitím.
 
Okrem štandardnej "Assist and slipper" spojky sú tu ďalšie funkcie, ktoré sú praktické pre vodiča. Ako napr. 12V zásuvka, ktorá dokazuje, že ZX-6R je okrem jazdy na dráhe pripravená aj pre víkendové výlety.
 
Zoznam štandardného vybavenia je pre rok 2019 naozaj pôsobivý. Trakčná kontrola KTRC, inteligentný brzdový systém KIBS či dvojstupňové nastavenie režimu výkonu. Pridajte podvozok vybavený prednou vidlou Showa BFF, ergonomickú jazdnú pozíciu a máte nespočet jazdných možností.
 
Fanúšikovia každodenného jazdenia ocenia nastaviteľný ukazovateľ ideálneho preradenia, monoblokové brzdiče, veľké predné brzdové kotúče a výber štandardných pneumatík Bridgestone Battlax Hypersport S22 spolu s voliteľným príslušenstvom ako je tlmič riadenia Öhlins alebo farebné kryty zadného sedla.