Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

16 Október 2017 Scott Deroue na Kawasaki opäť v roku 2018

Jazdec skupiny World Supersport 300 Scott Deroue podpísal na ďalšiu sezónu spoluprácu s MTM Kawasaki Racing Team. MLadý holanďan vyhral prvé dva preteky tejto sezóny a očakáva, že môže siahnuť na svetový titul v roku 2018.

Despite a few setbacks, the WSS 300 debut season has proved a great success for Deroue. Not only has he secured many podium finishes, he has also been at top of the championship leader board for the majority of the season. Even though Deroue received numerous offers for next season, his choice was quickly made.
 
Scott Deroue: “The Kawasaki Ninja 300 is an amazing bike and the MTM Racing Team feels like a second home. Renewing my contract gives me the peace of mind I need to fully focus on racing. I’m determined to clinch nothing less than the world title next year!”
 
Ludo van der Veken (Team Manager MTM): “We are incredibly happy and proud to have Deroue on board again for 2018. Despite of his young age he has a great amount of experience that continues to take our team to a higher level. Therefore we are confident that Scott can battle at the top of the championship again.”
 
Deroue is currently fourth in the World Supersport 300 standings, just 5 points behind his nearest rival. With only the Jerez round to go, Scott is focused on closing the gap.  
 
MTM Kawasaki Racing will present its other riders shortly.
 
More details about Scott Deroue: www.scottderoue75.com

Napriek niekoľkým prekážkam, debutová sezóna WSS 300 sa pre Deroue ukázala ako veľký úspech. Nielen že stál mnoho krát na stupňoch víťazov, ale na konci sezóny viedol šampionát. Aj keď Deroue dostal veľa ponúk na budúcu sezónu, jeho voľba bola rýchla.
 
Scott Deroue: "Kawasaki Ninja 300 je úžasný bicykel a v MTM Racing Team sa cítim ako doma. Obnovenie zmluvy mi poskytuje pokoj, musím sa plne sústrediť na preteky. Som odhodlaný v budúcom roku nezískať nič menej ako svetový titul! "
 
Ludo van der Veken (manažér tímu MTM): "Sme neuveriteľne šťastní a hrdí na to, že máme Deroue na palube opäť v roku 2018. Napriek tomu nízkemu veku má veľké množstvo skúseností, ktoré naďalej posúvajú náš tím na vyššiu úroveň. Preto sme presvedčení, že Scott môže znova bojovať na vrchole šampionátu. "
 
Deroue je v súčasnosti štvrtý v hodnotení World Supersport 300, len 5 bodov za svojim najbližším rivalom. V Jereze sa Scott zameriava na odstránenie bodového rozdielu.
 
Ostatných jazdcov predstaví MTM Kawasaki Racing čoskoro. 
 
Viac informácií o Scottovi Deroue: www.scottderoue75.com