Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

29 September 2022 Rozsiahla rodina Versys na rok 2023 ohlásená

Jedinečný a veľmi obľúbený „všestranný systém“, ktorý je jadrom stredno- a veľkokapacitného radu Versys, pokračuje aj v roku 2023 a ponúka množstvo nových farebných možností, pričom zdôrazňuje množstvo edícií, ktoré sú voliteľné pre dvojvalcový stroj triedy 650 alebo štvorvalcový litrový trieda Versys 1000.
Či už jazdíte sólo alebo vo dvojici, okolo komína alebo po celom svete, svižné Versysy majú motory vyladené na flexibilitu a pružné špecifikácie podvozku spojené s charakteristickou uvoľnenou, vzpriamenou jazdnou polohou ponúkajú vysokú úroveň ovládania a pohodlné sedenie pre jazdca a spolujazdca. S pôsobivou ochranou proti vetru ako štandardom je ľahké stráviť dlhý a príjemný čas v sedle svojeho Versys.
 
Pokiaľ ide o Versys 1000, existujú tri typy modelov pre rok 2023, každý s množstvom dostupných doplnkov alebo výberom verzií Edition. Dokonca aj štandardná verzia je vybavená elektronickým tempomatom a trakčnou kontrolou Kawasaki KTRC, režimami výkonu a asistenčnou a preklzovou spojkou a inteligentným protiblokovacím brzdovým systémom Kawasaki.
 
Versys 1000 S posúva platformu „akejkoľvek cesty“ na ďalšiu úroveň a ponúka prepojené režimy riadenia trakcie a výkonu plus obojsmerné rýchloradenie, LED náklonové svetlá, TFT prístrojovku a vyhrievanie rukoväte plus kryty rúk ako súčasť svojho komplexného balíka. Prechod na najtechnickejší a najmodernejší Versys 1000, model SE zahŕňa pridanie pokročilého elektronicky tlmeného odpruženia Showa k matrici uľahčujúcej technológiu Skyhook, vďaka ktorej je pozícia stroja stále stabilná, keď sa pruženie pohybuje smerom nahor a nadol, aby absorbovalo nerovnosti.
 
Pre Versys 650 je posolstvo pre rok 2023 „rovnaké, ale iné“ s vlastným rozsahom možností vydania. Aj keď existuje jedna základná platforma, je možné si ju buď individuálne prispôsobiť výberom z radu originálnych doplnkov, alebo sa rozhodnúť pre jeden zo štyroch ponúkaných modelov Edition.
 
Model Versys 650, ktorý je štandardne vybavený trakčnou kontrolou KTRC, LED osvetlením a pripojením Bluetooth, sa môže pochváliť aj farebným TFT displayom a nastaviteľným čelným sklom, ktoré sú súčasťou základnej špecifikácie. Dostupné sú edície Urban, Tourer, Grand Tourer a Grand Tourer Plus Edition, z ktorých každá ponúka stúpajúce množstvo doplnkov v špecifikáciách od pridania farebného odlíšenia kufrov až po ďalšie starostlivo vybrané položky príslušenstva.
 
V rámci Versys 1000 existujú tri modely Edition nad rámec štandardnej špecifikácie alebo možnosť majiteľa vytvoriť si vlastnú identitu stroja z oficiálneho sortimentu príslušenstva Kawasaki. Versys 1000 Tourer hrdo sedí vedľa Versys Tourer Plus a Grand Tourer, pričom každý z troch modelových základov má k dispozícii tri možnosti, vďaka čomu je rad triedy 1000 ccm rozšírený na dvanásť úžasných , rad 650 predstavuje pôsobivých päť strojov.
 
Farby boli aktualizované pre rok 2023 a Versys 1000 je teraz dostupný v metalickej matnej sivej grafensteel/metalickej iskrivej čiernej. Versys 1000S v showroomoch buď vo farbách Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Flat Spark Black alebo Metallic Graphite Grey/Metallic Diablo Black/Metallic Flat Spark Black. Versys 1000SE vo farbách Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Flat Spark Black alebo Metallic Graphite Grey/Metallic Diablo Black/Metallic Flat Spark Black.
Farby pre 650 Versys v roku 2023 sú metalická dymová zlatá/metalická plochá iskra čierna/čierna metalická iskra alebo zelená Candy lime/čierna metalická plochá iskra/čierna metalická iskra.
 
Hovorí sa, že v číslach je vždy sila a rad Versys 650 a 1000 pre rok 2023 to dokazuje bezpochyby s ohromujúcimi devätnástimi verziami, z ktorých si môžete vybrať. Obrovský a všestranný rad pre rok 2023 – ak si to vyžaduje dobrodružstvo, potom to musí byť Versys od Kawasaki.