Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

23 September 2021 Rodinná zábava začína s modelmi Ninja 125 and Z125

Ikonické rodiny Ninja a Z Kawasaki sú aktualizované pre sezónu 2022 a zahŕňajú stroje „základnej úrovne“ Ninja 125 a Z125. Dedičstvo, ktoré siaha až do roku 1972 pre značku Z a  do roku 1984 pre Ninja, predstavuje v roku 2022 dohromady osemdesiat osem rokov skúseností.
Z125 aj Ninja 125 vykazujú mnoho vlastností svojich súrodencov s vyššou kubatúrou a predstavujú ideálny „prvý krok na rebríku“ pre mladých nadšencov dvojkolesových tátošov vrátane tých, ktorí sa zameriavajú na kategóriu licencie A1.
 
Vďaka konštrukcii podvozkov s rúrkovými rámom podobným špičkovým strojom Kawasaki zo série Supercharged Ninja a Z ponúka ponuka trieda 125 ccm ideálnu rovnováhu medzi štýlom, inžinierstvom a odolnosťou, ktorú vyžadujú jazdci základnej triedy.
 
Ninja 125 má karosériu podobnú strojom Kawasaki Racing Team Ninja, na ktorých pretekajú Jonathanan Rea a Alex Lowes a je vybavená motorom 15PS (11KW) s kultivovanosťou v celom rozsahu otáčok. Predvídateľný po meste a s veľkou flexibilitou otáčok jazdec pociťuje výhodu ergonómie Supersport (ktorá zahŕňa o 20 mm vyššie sedadlo ako voliteľné príslušenstvo Ergo-fit) a výhľad na kokpit, ktorý zahŕňa digitálne prístrojové vybavenie. Pridajte zadné odpruženie Uni-Trak, teleskopické predné vidlice ø37 mm a spoľahlivé brzdy ABS a Ninja 125 má presvedčivé argumenty vo svojej kategórii.
 
Pre milovníkov Z nie sú novinky v roku 2022 o nič menej vzrušujúce, pretože Z Spirit ovplyvňuje dizajnový prístup Sugomi tých najmenších v uctievanej rodine naháčov, ktorí zdieľajú rovnakú technológiu rámu a konfiguráciu motora ako jeho sestra s objemom 125 ccm.
 
Prístroj Z125 s licenciou A1 je tiež vybavený rovnakým nastavením zavesenia kolies a pokročilým ABS a možnosťou nižšieho sedadla Ergo-fit(o 25 mm). Z125 ponúka rovnaký vzhľad a dojem ako ostatní nekompromisní členovia rodiny Z. Poskytuje skvelý úvod do sveta naháčov.
 
Farby pre rok 2022:

Ninja 125
  • Metallic spark black/metallic flat spark black
  • Pearl flat stardust white/metallic spark black
  • Lime green/ebony/pearl blizzard white
 
Z125
  • Candy lime green/metallic spark black
  • Pearl flat stardust white/metallic flat spark black
  • Metallic flat spark black