Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

18 August 2021 Rea ide retro so svojou prvou vlastnou motorkou

6-násobný šampión vo WorldSBK Jonathan Rea má prvý cestný súkromný civilný motocykel v živote - kawasaki Z900RS 2021.
34 -ročný Rea, ktorý len nedávno absolvoval potrebný britský povinný základný výcvik (CBT), mal z čoho vyberať, ale už od začiatku sa zameriaval na motocykel Z900RS.
 
"Mám to šťastie, že som sa mohol vyblázniť na pretekocha na Ninja ZX-10RR," uviedol Rea. "Cítil som, že Z900RS bude skutočne zodpovedať môjmu životnému štýlu mimo pretekov. Má povesť skutočne flexibilného motora a jednoduchej ovládateľnosti a je super cool. Mať miesto spolujazdca znamená, že ja a moja manželka Tarsh môžeme ísť v slnečnú nedeľu do mesta na kávu a viem, že sa teší, keď sa bude môcť konečne odviezť na motorke."
 
„Mal som veľa terénnych bajkov, ale toto je môj vôbec prvý cestný motocykel a hneď som vedel, akú kombináciu farieb chcem - čiernu so zelenými a striebornými pruhmi. Sú veľmi populárne, ale môj miestny predajca Coleraine Kawasaki mi jeden vypátral. A vyzerá to ešte lepšie ako na obrázkoch."
 
"Svoju cestu superbike som začal s Kawasaki v roku 2015. Teraz mám motorkársku licenciu, úplne nový Z900RS a som členom klubu Kawasaki spolu s tisíckami ďalších."
 
„Pokiaľ ide o životné ciele, ktoré som si stanovil, toto je ďalšie políčko a už si skutočne užívam rozdiel a slobodu, ktorú má cestný motocykel v porovnaní s autom. Ako sa hovorí v spoločnosti Kawasaki „Let Good Times Roll“.
 
 
Obrazový kredit: Stephen Davison - Pacemaker Photography