Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

18 Jún 2019 Prvý pohľad na Kawasaki MULE a ATV pre rok 2020

Predstavili sa modely Kawasaki MULE a ATV na rok 2020. So štyrmi variantmi MULE pre nadchádzajúcu sezónu a dvomi ATV majú jazdci široký výber.
Linka BRUTE FORCE ATV pozostáva z dvoch verzií populárnej platformy 750 V-Twin 4x4 s vstrekovaním paliva. Ide o dve farebné verzie s technológiou Camouflage Real Tree Xtra Green pre športovcov v teréne a pre "lesných" jazdcov doplnenú o super čiernu farbu / žiarivú modrú farbu.
 
Obe ATV sú vybavené elektronickým posilňovačom riadenia (Power Power Steering), ktorý umožňuje majiteľom vozidla zaútočiť na najnáročnejšie trate s ľahkosťou. Pridajte pohon hriadeľa, voliteľný pohon dvoch a štyroch kolies plus predné a zadné dvojité zavesenie kolies a máte ATV od spoločnosti Kawasaki pre rok 2020. 
 
Séria MULE PRO a SX nie je o nič menej pôsobivá a zahŕňa množstvo výkonov a veľkostí vozidiel. Plnia požiadavky tých, ktorí potrebujú stroj s impozantnou prepravnou a ťažnou kapacitou až po tých, ktorí uprednostňujú malé rozmery a manévrovateľnosť.
 
Najmenší MULE pre rok 2020 je MULE SX 4x4. Pre svoje rozmery a úsporné prevádzkové náklady je tento 401cc vzduchom chladený benzínový zázrak a často prvou voľbou vlastníka MULE.
 
Základom SX je dramaticky štýlový MULE PRO-MX  s dverami automobilového štýlu a palubnou doskou a všetkými potrebnými praktickými prvkami, ako je napríklad veľkorysé vyklápacie úložisko a pôsobivá ťažná schopnosť. Hviezdy MULE v nadchádzajúcej sezóne sú vhodne pomenované ako MULE PRO a PRO-DX. Prvá voľba mnohých náročných profesionálnych užívateľov týchto vozidiel predstavuje vrchol radu MULE. A každý z nich je plne vybavený na to, aby zvládol akúkoľvek úlohu.
 
Pro-DX a DXT sú schopné uspokojiť komerčných užívateľov so svojimi robustnými a spoľahlivými dieselovými motormi a vyznačujú sa elektricky voliteľnými 2WD a 4WD, LED svietidlami, veľkoobjemovými naklápacími nákladnými plošinami a v prípade PRO-DXT schopnosťou rýchlo zmeniť jeden rad sedadiel na dva, čo je prínosom pre pracovné skupiny a osoby, ktoré náhle potrebujú bezpečne a bezpečne prepravovať ľudí namiesto nákladu.
 
Zabezpečenie ich zaslúženého miesta medzi najlepšími dostupnými terénnymi vozidlami a úžitkovými vozidlami, tvrdá, spoľahlivá, plne vybavená a štýlová rada Kawasaki MULE a ATV pre rok 2020 je opäť predvolenou ideálnou voľbou.