Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

23 November 2021 Prezident Kawasaki Motors, Ltd. odhaľuje plány do budúcnosti

Prezident novovytvorenej Kawasaki Motors, Ltd. – pán Hiroshi Ito – navštívil výstavu EICMA 2021 v Miláne, aby odhalil niekoľko kľúčových modelov pre sezónu 2022 a zároveň prejavil dôveru spoločnosti v oblasti medzinárodného cestovania a alternatívnych zdrojov energie.
Pán Ito, ktorý sa predstavil na stánku Kawasaki a priľahlej výstavnej ploche Bimota sa zúčastnil na verejnom svetovom debute dvoch významných strojov Kawasaki a zároveň ocenil odhodlanie a úspechy globálneho pretekárskeho úsilia Kawasaki. Na podporu toho vo svojom hlavnom prejave prijal niekoľko kľúčových záväzkov.
 
Médiá a mnohí spotrebitelia sú v popredí myslenia v prípade dvoch otázok: budúcich palív a uhlíkovej neutrality pri sledovaní všetkých možností vrátane HEV, EV a eFuels, ako je vodík. V súvislosti so súčasným trendom elektrických vozidiel pán Ito prisľúbil, že novovytvorená Kawasaki Motors, Ltd. predstaví tri elektrické modely na celom svete v priebehu roku 2022. Okrem toho sa zaviazal k ďalšiemu vývoju hybridných vozidiel a ponúkol niekoľko lákavých pohľadov na pokroky Kawasaki v tejto oblasti. vodíkovej energie s tým, že skupina Kawasaki ako celok preberá kľúčovú úlohu v tejto oblasti a zaväzuje sa byť lídrom vo výrobe, preprave, skladovaní a používaní vodíka.
 
S niektorými strojmi z roku 2022, ktoré sú už na verejnosti, stánok Kawasaki EICMA hostil medzinárodný debut niekoľkých veľkých modelov na nadchádzajúcu sezónu. Pokiaľ ide o objem predaja, sektor strednej kapacity a životne dôležitú triedu licencie A2, Versys 650 je jedným z klenotov Kawasaki. Pre rok 2022 sa príťažlivosť tohto už obľúbeného stroja zvyšuje po niekoľkých kľúčových zmenách. Čo sa týka štýlu karosérie, podobnosť medzi Versys 650 a Versys 1000 je teraz úplná vďaka zmenám v hornej časti kapotáže menšieho stroja.
 
A keďže toľko zákazníkov Versys jazdí po celý rok, pribudlo nové "plexi" s lepšou ochranou proti poveternostným vplyvom. Pribudla aj kontrola trakcie KTRC s dvomi nastaveniami. TFT prístrojové vybavenie poskytne okamžité informácie a možnosť pripojenia k smartfónu, čo prispieva k ešte bohatšiemu zážitku z jazdy.
 
S kompletným LED osvetlením a radom praktického originálneho príslušenstva, ako sú chrániče rúk a užitočná voliteľná zásuvka USB namontovaná v priestore kokpitu, bude Versys 650 tvoriť základnú súčasť modelového radu 2022 pre Kawasaki
 
Pán Ito, ktorý si vzal za svoj referenčný bod priekopníckeho a inovatívneho ducha novej Kawasaki Motors, Ltd., tiež hrdo predstavil motocykel meniaci hru, ktorý spoločnosť s istotou považuje za najpokročilejší Sports Tourer, aký bol kedy vytvorený. Ninja H2 SX 2022 je vybavená technológiou Bosch ARAS a môže sa pochváliť nie jedným, ale dvoma radarovými senzormi používanými na monitorovanie funkcií, ako je varovanie pred kolíziou (FCW), adaptívny tempomat (ACC) a v prípade jednotky namontovanej vzadu aj detekcia mŕtveho uhla (BSD). Recept na dokonalý stroj: vyvážený preplňovaný motor a integrovaná radarová technológia Bosch, informačno-zábavný systém Kawasaki SPIN, 
 
Medzi už ohlásené stroje na rok 2022, ktoré európska verejnosť uvidí a preverí na EICMA, patrí nedávno uvedený model Z650RS(aj pre A2), a jeho súrodenec Retro Sport, úžasný Z900RS SE, ktorý bude žiariť vo farebnej v schéme „yellow ball“. Po prvý raz na verejnosti bude vystavená aj najnovšia Z900 SE.
 
„Pre Kawasaki bolo dôležité poslať na EICMA jasný odkaz,“ povedal pán Ito. „Sme tu, aby sme povedali, že Kawasaki pokračuje v inováciách a posúva hranice motocyklového trhu. Nové technológie ako ARAS a Kawasaki SPIN na novom Ninja H2 SX ponúknu jazdcom pokoj a pohodlie, aby si užili ešte pohodlnejšiu jazdu.
 
Naša prítomnosť na EICMA, svetové predstavovanie nových produktov a náš záväzok k novým pohonom a približovaniu sa uhlíkovej neutralite predstavuje hmatateľný dôkaz, že Kawasaki Motors, Ltd. je odhodlaná vo svojom úsilí uspokojiť a následne prekonať súčasné a budúce potreby zákazníkov. Nechajte dobré časy plynúť už dnes".