Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

8 November 2019 Prejav Yuji Horiuchi-ho na EICMA 2019

Yuji Horiuchi, prezident spoločnosti Kawasaki Heavy Industries Motorcycle & Engine Company, hovoril v EICMA nielen o záväzku na európskom trhu, ale o spoločnosti s globálnym poslaním viesť vývoj dvojkolesového vzrušenia a zároveň uznávať zodpovednosť spoločnosti za zdravie. planéty a udržateľnej budúcnosti pre všetkých.
 
Ďalšími dôležitými bodmi boli zmienka o elektrickom vozidle (EV) vo výskumnej podobe, ktorá bola na pôsobivom stánku firmy Kawasaki, a správa o tom, že Kawasaki bude prvým japonským výrobcom, ktorý bude spolupracovať s firmou Bosch a prispeje k prispôsobeniu ich systémov pokročilej podpory jazdcom pre budúce motocykle Kawasaki.
 
A na podporu súčasnej technológie Kawasaki, Horiuchi-san osobne predstavil najnovšiu v preplňovanej rade Kawasaki super stroj Z H2, ktorý vyzerá, že bude v roku 2020 viesť v oblasti nahých tried.
Yuji Horiuchi, prezident spoločnosti Kawasaki Heavy Industries Motorcycle & Engine Company, hovoril na EICMA nielen o záväzku na európskom trhu, ale o spoločnosti s globálnym poslaním viesť vývoj motocyklového zážitku a zároveň uznávať zodpovednosť spoločnosti za zdravie planéty a udržateľnej budúcnosti pre všetkých.
 
Ďalšími dôležitými bodmi boli zmienka o elektrickom vozidle (EV) vo výskumnej podobe a správa o tom, že Kawasaki bude prvým japonským výrobcom, ktorý bude spolupracovať s firmou Bosch a prispeje k prispôsobeniu ich systémov pokročilej podpory jazdcom pre budúce motocykle Kawasaki.
 
A na podporu súčasnej technológie Kawasaki, Horiuchi-san osobne predstavil najnovší stroj v preplňovanej rade Kawasaki super stroj Z H2, ktorý vyzerá, že bude v roku 2020 dominovať oblasti naháčov.
„Je dobré byť tu v Európe, jednom z najdôležitejších trhov pre spoločnosť Kawasaki. Vášeň a lojalita fanúšikov Kawasaki má celosvetový účinok a my v spoločnosti KHI vyzývame sami seba, aby sme aj naďalej prekvapovali týchto fanúšikov.
 
Naše dnes predstavené modely ukazujú silu nášho záväzku voči európskemu trhu, ktorý kombinuje vzrušenie spojené s bezpečnostnými prvkami a starostlivosťou o životné prostredie. V spoločnosti Kawasaki sme jedinečne schopní viesť vývoj motocyklov využitím našich vlastných technológií mimo bežných automobilových technológií.
 
Ako spoločnosť na celom svete máme zodpovednosť za zdravie planéty a udržateľnú budúcnosť pre všetkých. Sme presvedčení, že dvojkolesové vozidlá s pohonom tvoria jadro našej misie v oblasti dopravy a zábavy.
 
Dnes - na EICMA - chceme poskytnúť exkluzívny náhľad jednej takejto technológie s budúcim potenciálom. Výskum EV - takzvaných elektrických vozidiel - skúmame už mnoho rokov a náš prístup bol vždy osobitý.
 
Výskum spoločnosti KHI bol doteraz založený na stredne veľkom stroji s povedzme viac „jazdcovými dojmami“ ako súčasné stroje EV na trhu. Zamerali sme sa na jazdu počas testovania na cestách použitím zdroja elektrickej energie, ktorý umožňuje vysokú mieru flexibility pri dodávaní krútiaceho momentu / výkonu, so schopnosťou radenia prevodových stupňov. Výsledkom je stroj poskytujúci dobrý pocit jazdca v súlade s našim celkovým poslaním. 
 
V spoločnosti Kawasaki prijímame aj najmodernejšie technológie na trhu. Dnes s hrdosťou oznamujem, že spoločnosť Kawasaki je prvým japonským výrobcom, ktorý spolupracoval s firmou Bosch a pomáhal im prispôsobiť svoje systémy zdokonaleného asistenta jazdca pre budúce motocykle Kawasaki. To predstavuje ďalší krok na ceste k jazde bez nehôd - krok, ktorý môže rozšíriť a zvýšiť pôžitok z jazdy bez toho, aby sa tým zbavila zodpovednosti jazdca. Ďakujem."