Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

31 Júl 2020 Osem plavidiel Kawasaki Jet-Ski pre rok 2021

Najnovšia flotila Kawasaki Jet-Ski prichádza do novej sezóny. Keďže v rade 2021 bude až osem modelov, fanúšikovia budú mať z čoho vyberať.
Každý model v rade 2021 je vybavený buď štandardným alebo preplňovaným štvorvalcovým, štvortaktným, špeciálnym námorným motorom Kawasaki. Táto rada, ktorá je vhodne rozdelená do troch skupín zahŕňa modely STX, Ultra a SX-R s ponukou špecifikácií a ďalším príslušenstvom, ktoré umožňuje fanúšikom vodných športov získať plavidlo, ktoré dokonale vyhovuje ich potrebám.
 
Rada STX160 pozostáva z troch plavidiel, ktorá sa objaví vo farebnej schéme Gelcoat Crystal White a Sunbeam Red. Na ďalšej úrovni bude model STX160 X - ktorý v roku 2021 bude vo farbe Ebony a Lime Green, je možné pridať tempomat k už tak pôsobivej špecifikácii a na čele radu STX stojí model STX160 LX, ktorý obsahuje také vylepšenia ako luxusné sedadlo, Bluetooth. vylepšený zvukový systém a bude k dispozícii vo farebnej kombinácii Ebony a Candy Lime Green. Rad STX, ktorý je poháňaný ťahom 16 kPa zo 16 ventilových motorov, je ideálny pre tých, ktorí so svojimi rodinami hľadajú prispôsobiteľné a zábavné rekreačné vozidlo.
 
Pokiaľ ide o viacmiestne vodné skútresú v roku 2021 k dispozícii štyri sroje počínajúc Ultra LX v Ebony a Riptide Turquoise farbe, cez Ultra 310X v Ebony a New Citrus Yellow a Ebony and Metallic Carbon Grey Ultra 310LX, ktoré ťažia z technológie kompresora. A nakoniec, v čele viacmiestnej flotily je model Ultra 310R vo farbách Ebony a Lime Green, ktorý je vybaveným s robustným, spoľahlivým a pohotovým štvorvalcovým preplňovaným motorom.
 
Iimpozantný SX-R zastupuje kategóriu "na stojáka". Štvorvalec s objemom 1498 cm3, chladený vodou, s atmodferickým nasávaním vo farbe Ebony a Lime Green je určený pre odhodlaného nadšenca, ktorý rád reže zákruty a zanecháva ostatných ďaleko za sebou.

V roku 2021 ponúkne Kawasaki dostatok plavidiel pre každého. A to aj pre tých, ktorí s vodou len začínajú.