Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 Jún 2021 Osem 2022-tkových Kawasaki off road modelov

Spoločnosť Kawasaki, ktorá sa s istotou chystá do sezóny 2022, ponúkne osem terénnych strojov v rôznych veľkostiach a kategóriach od prvých dvojkolesových juniorských strojov MX až po stroje triedy MX2 a MXGP plus trojicu modelov určených pre enduro / trail.
Vstupný bod do návykového sveta jazdy v teréne zastupuje naďalej kompaktnýmodel KLX110 s poloautomatickou prevodovkou, s nakopávačkou a elektrickým štartérom.  Pre prvú ochutnávku v súťažiach Kawasaki ponúka KX65 - stabilné a ľahko udržiavateľné a KX85 ako „ďalší bike“ pre mnoho mladých a rýchlo rastúcich jazdcov.
 
Modely KX85 nedávno ťažili z vylepšení, medzi ktoré patria prepracované kryty chladiča, ktoré vytvárajú výraznú synergiu s dospelými modelmi KX, ktoré dodávajú zvýšený tok chladiaceho vzduchu k chladiču vodou chladeného obľúbeného dvojtaktného stroja.
 
V rámci zvyšovania ponuky sa ponúkajú dve štvrťlitrové motorky, jedna enduro KX250X s preusmereným nastavením pruženia, bashovou doskou, elektrickým štartérom a bočným stojanom, z ktorého profituje aj jeho súrodenec MX, KX250.
 
KX250 zdedí väčšinu svojich pokrokových špecifikácií od väčšieho parťáka, má rám a kyvku podobne ako KX450, rovnakú hydraulickú spojku a užitočnú integráciu technológie superbikov Ninja vďaka ventilovým rozvodom, čo umožňuje viac stály vysoký výkon a zvýšený zdvih vačkových hriadeľov.
 
Na vrchole bude tróniť v roku 2022 impozantný rad troch strojov KLX450R, KX450X a KX450. Ponúka dva stroje zamerané na enduro / trail v modeloch KLX450R a KX450X a potenciál úžasného modelu KX450 v oblasti víťazstiev v pretekoch a majstrovstvách. Kompletná osmička modelového radu 2022 má šírku aj hĺbku a určite osloví mladých i starých fanúšikov.