Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 August 2023 Ohlásené štyri modely vstupnej úrovne Kawasaki KLX pre rok 2024

Naučiť sa jazdiť na offroad motrkách je naozaj veľký problém a najjednoduchším spôsobom je začať so strojmi KLX triedy 110 a 140 od Kawasaki.
Séria KLX140, vytvorená na základe super silného a odolného štvortaktného OHC motora Kawasaki s objemom 144 cm3, vzduchom chladeného, jednovalca s výkonom 11 k, predstavuje stroje s robustnou päťstupňovou prevodovkou a manuálnou spojkou umožňujúcou budúcim favoritom zdokonaľovať svoje súťažné zručnosti s vedomím, že ich motorka bude dôsledne stáť na štartovej čiare počas celého šampionátu.
 
S elektrickým štartovaním a kotúčovými brzdami ako štandardom, je KLX140 k dispozícii v rôznych veľkostiach ako R s malými loesami (17-palcový Fr / 14-palcový Rr), L s kolesami strednej veľkosti (19- palcový Fr/ 16-palcový Rr) a F plnej veľkosti (21-palcový Fr / 18-palcový Rr). Pridajte nastaviteľné zadné odpruženie a obvodový oceľový rám a KLX140 je pripravená stať sa partnerom juniorských jazdcov počas ich najformatívnejších rokov pretekania. 
 
Na základnej úrovni si KLX110 zachováva špeciálne miesto v srdciach mnohých rodičov, pretože je to motocykel, ktorý používali ako základ na to, aby naučili svoje deti základným zručnostiam ovládania plynu, radenia prevodových stupňov.
 
Balík KLX110 s nastaviteľnou škrtiacou klapkou pre dospelých, ktorá umožňuje postupné zvyšovanie rýchlosti podľa nadobudnutých zručností, zahŕňa elektrické štartovanie a prispôsobivú výšku sedadla.
 
Pokiaľ ide o začiatok celoživotnej jazdeckej vášne, Kawasaki je pripravená poskytnúť nástroje na zapálenie ohňa, ktorý bude horieť ešte mnoho rokov.