Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 Jún 2021 Ohlásené MULE SX 4x4 a PRO-MX pre rok 2022

Cenovo dostupné a odolné úžitkové vozidlá MULE od spoločnosti Kawasaki boli potvrdené ako súčasť ponuky pre sezónu 2022.
MULE SX 4x4 aj PRO-MX ponúkajú vynikajúcu hodnotu za rozumné peniaze a predstavujú prijateľnú alternatívu k štvorkolkám so svojimi schopnosťami prenášať náklad a ochranou pred poveternostnými vplyvmi.
 
MULE SX 4x4 sa môže pochváliť voliteľným pohonom 2WD a 4WD s prevodovkou Hi-Lo s dvojitým dosahom a zadnou uzávierkou diferenciálu. Spolieha sa na robustný a mimoriadne spoľahlivý benzínový motor OHV s objemom 410 cm3, ktorý poskytuje hnaciu silu 9,9 kW (13,5 k).
 
Jeho ťažná kapacita 500 kg a maximálna nosnosť 181 kg sú pre mnohých používateľov viac ako dostatočné, zatiaľ čo taký komfort  ako je nakláňací volant a predné zavesenie Independent MacPherson poskytuje SX pohodlie po celý deň a každý deň.
 
MULE PRO-MX, jeho partner v tejto kategórii vyniká rýchlosťou, ale rovnako aj štýlový prístupom. 
Jednovalcová prevodovka CVT na motore s objemom 695 cm3 poskytuje výkon 32,8 kW (45 k) pre celoročnú prácu aj v tých najnáročnejších podmienkach  s výhodou elektronického posilňovača riadenia ako štandardnej výbavy.
 
Vďaka kotúčovým brzdám vpredu aj vzadu a luxusu zavesenia s dvojitými priečnymi ramenami na oboch koncoch je MULE Pro MX pracovne i cenovo prijateľný pre všetky potreby.
 
MULE SX 4x4 a MULE PRO-MX, ponúkané v tradičnej zelenej farbe Kawasaki Timberline Green, sú pre mnohých predvolenou voľbou, keď sa vyžaduje hodnota, spoľahlivosť a robustná kvalita zostavenia.