Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

8 September 2022 Odrážadlo KRT Kiddimoto usmerňuje ďalšiu generáciu Reov na správnu cestu

Ako otec, takí synovia, Jake a Tyler Reovci sa objavili v paddocku a už sa zameriavajú na pretekársku budúcnosť vďaka novo predstavenému odrážadlu Kiddimoto v prevedení 2022 KRT.
Šesťnásobný majster WorldSBK, Jonathan Rea, precestoval pretekársky svet so svojou manželkou Tatiou a ich dvoma synmi, takže bolo jasné, že chlapci dostanú šancu na exkluzívnu „skúšobnú jazdu KRT“ na trati Catalunya na "motorke", ktorý sa môže pochváliť podvozkom z brezovej preglejky z trvalo udržateľných zdrojov a priľnavými pneumatikami.
 
Prirodzene, ďalšia generácia rodiny, ktorá žije a dýcha motocyklami, si čoskoro zvykla na riadenie a manévrovateľnosť repliky mini WorldSBK a zdokonalila svoju rovnováhu, koordináciu a sebadôveru.
 
Po zvládnutí zábavného dvojkolesového tátoša v paddocku, ktorý zapôsobil aj na otca a technikov KRT, 6-ročný Tyler poznamenal:
„Teraz môžem byť jazdcom na Kawasaki rovnako ako môj otec. Na odrážadle sa dalo ľahko jazdiť a dokonca som skúsil niekoľko kaskadérskych kúskov, ale otec povedal, že by som mal chodiť skôr, ako začnem behať, ha ha!“
 
2022 KRT Kiddimoto už čoskoro k dispozícii u predajcov Kawasaki.