Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 August 2017 Nové farby pre populárny Vulcan S pre rok 2018 ohlásené

Medzi mnohými existujúcimi modelmi, ktoré Kawasaki aktualizuje pre sezónu 2018, je obľúbený Vulcan S dostupný v dvoch nových farebných variantoch, Metallic Flat Spark Black a Pearl Lava Orange. Navyše súčasný štýl Vulcan S CAFE bude k dispozícii v Pearl Storm Grey.

Je obľúbený nielen pre svoj charakteristický urban štýl a techniku, ale Vulcan S má veľa fanúšikov aj vďaka svojej nastaviteľnosti ERGO-FIT. S dvoma možnosťami sedadiel pre jazdcov, rôznymi prispôsobeniami stupačiek a radičky , ktoré sa hodia pre jazdcov rôznych výšok a konštrukcií, ERGO-FIT urobil z tohoto stroja logickú voľbu pre obrovské potenciálne publikum.
 
Keďže kultúra "cafe" motoriek stále žije, Vulcan S CAFE ide o krok ďalej ako jeho súrodenec. Vulcan S CAFE s výraznou farbou Pearl Storm Grey a grafickým spracovaním v kombinácii so špeciálnym dizajnom má okamžitý efekt a priťahuje širokú škálu módnych jazdcov.
 
Morihiro Ikoma, riaditeľ spoločnosti Kawasaki Motors Europe;
 
"Sektor strednej váhy má pre Kawasaki zásadný význam, pretože apeluje na toľkých jazdcov. Vulcan S dokázala svoju hodnotu v atraktívnosti pre zákazníkov mužského aj ženského pohlavia rovnako ako u tých, ktorí na motorke začínajú až po skúsených jazdcov. "