Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 August 2017 Nové farby a grafiky pre Versys 650 v roku 2018

Zostávajúci verny svojim základným hodnotám "Versatile Systému", nový modelový rad Versys 650 prichádza v mnohých moderných farbách a grafických úpravách. 
Úspešne od svojho uvedenia v roku 2006 Versys šikovne spája štíhku stavbu a nízku hmotnosť torzného dvojvalcového motora a rúrkového rámu, ktorý prináša každodennú hospodárnosť a víkendové vzrušenie pre rôznych motocyklistov, či začiatočníkov alebo skúsených jazdcov.
 
S rozširujúcim sa doplnkovým sortimentom a vyhliadkou modelov "Edition", ktoré sa neskôr predstavia v predsezóne, bude Versys 650 naďalej veľmi zaujímavým strojom v showroomoch Kawasaki. Teraz sa s troma farebnými možnosťami ešte viac zameriame na populárny a prispôsobivý Versys 650.
 
Pearl Blizzard White a Metallic Spark Black odrážajú súčasnú módu pre biele motocykle a autá, zatiaľ čo model Candy Lime Green a Metallic Spark Black je určite hit pre oddaných fanúšikov Kawasaki. Tretia možnosť je stimulovať záujem o obdiv, ako je to v prípade v Metallic Matte Covert Green a Metallic Spark Black.
 
"Verziu Versys 650 považujeme za kľúčový stroj v strednej kategórií," povedal Morihiro Ikoma, riaditeľ spoločnosti Kawasaki Motors Europe. "S každoročným pokračovaním dopytu od európskych jazdcov a predajcov značky Kawasaki sme radi, že prezentujeme nové modelové farby pre nadchádzajúcu sezónu."