Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

4 Apríl 2019 Nová MULE SX 4x4 FI ponúka všestrannosť vstrekovania

Odolný a obľúbený model Kawasaki MULE SX 4x4, ktorý je už dnes považovaný za štandard v kategórii úžitkových vozidiel, sa stal súčasťou radu úžitkových vozidiel 2019 so vstrekovaním paliva.

Vďaka robustnému a spoľahlivému štvorvalcovému benzínovému motoru s objemom 401cc, ktorý je prepojený s plynule meniteľným prevodom (CVT), ktorý ponúka vysoký, nízky, neutrálny a spätný pomer plus voliteľné 2WD / 4WD, pridanie vstrekovania paliva teraz pomáha efektívnejšie štartovanie a chod vo všetkých podmienkach.
 
MULE SX 4x4 FI, ktoré je štandardne vybavená dvojitým režimom diferenciálu má v konkurencii malých až stredne veľkých tried trhu s pracovnými vozidlami vynikajúcu pozíciu vďaka chvályhodnej kapacite nákladu 181 kg (400 lb) a schopnosťou vleku 499 kg (1100 lb) pomocou voliteľného ťažného zariadenia.
 
Vďaka vysoko prispôsobivému diferenciálu a kompaktným rozmerom - umožňuje MULE SX 4x4 FI pracovať v najlepšom výkone aj v prostrediach, kde iné vozidlá nedokážu nájsť ani trakciu. Kombinácia manévrovateľnosti a rozmerov (133 cm široká a má rázvor 177,8 cm (70 palcov)), je základom závideniahodnej reputácie.
 
Svetlá MULE SX 4X4 FI osvetľujú tmu halogénovými svetlometmi. Hmotnosť 468kg (1031,9 lb) len podporuje legendu Kawasaki MULE, ktorá teraz ponúka ešte viac pohodlia a všestrannosti.