Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

10 September 2017 Nová Kawasaki Z650 MRS Flat Track project odhalený

Známy modifikátor motocyklov, MRS Oficina, už urobil dojem úpravou ohromujúceho stroja Café Racer založeného na Vulcane S. Teraz odhaľujú druhú spoluprácu s Kawasaki France: Kawasaki Z650 MRS Flat Track.

Antoine Coulon, Kawasaki Francúzsko: "Prvý projekt v spolupráci s MRS bol skutočný úspech a dotlačil nás k začatiu druhej spolupráce. MRS je skvelý umelec, ktorý vedie špičkové projekty, ktoré posúvajú hranice konvencie. Jeho know-how je v súčasnosti tým najlepším "
 
Teraz je MRS opäť na javisku a odhaľuje projekt založený na modeli Kawasaki Z650. Premenil nahú strednú váhu na veľkolepý stroj Flat Track. Spoločnosti MRS sa podarilo vložiť hodiny práce a vášne do vizuálneho a inžinierskeho diela.
 
MRS Oficina: "Chcel by som poďakovať Kawasaki France za túto druhú príležitosť vytvoriť niečo jedinečné. Tento projekt bol náročnejší v porovnaní s prvým, ale výsledok stojí za to. Spolupracovali sme so vzájomnou dôverou a slobodne sa vyjadrovali. Cieľom bolo vytvoriť unikátny motocykel a dúfam, že to verejnosť ocení ".
 
Stroj s elegantným dizajnom a veľkolepou pozornosťou k detailu získal svoje miesto v preslávenom štúdiu Harcourt v Paríži. Štúdio je známe svojim jedinečným štýlom osvetlenia a tieňov, čo umožňuje farbám modelu Kawasaki Z650 MRS vyniknúť ešte viac.
 
Francis Dagnan, prezident Studio Harcourt, vysvetľuje: "Osobne som veľký fanúšik motocyklov a je skutočne potešením fotografovať tento úžasný stroj. Usilovne pracujeme na tom, aby sme dosiahli čo najpríjemnejší výsledok s využitím techniky, ktorou sa naše štúdio preslávilo už od roku 1934, čo je tradícia, ktorú odvtedy používame. Teraz ponúkame aj nadšencom možnosť urobiť svoj portrét so svojim milovaným motocyklom alebo automobilom. "
 
Kawasaki Z650 MRS debutoval 10. septembra na "Chantilly Art & Elegance Richard Mille" na zámku Chantilly vo Francúzsku.