Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

7 Október 2019 Nová Kawasaki Ninja 650 pre rok 2020

Prednosti dvojvalcového, vodou chladeného motora pre Ninja 650 sa rýchlo prejavili pri jeho uvedení na trh v sezóne 2017. Ninja 650 sa rýchlo etablovala ako jeden z najvyhľadávanejších strojov spoločnosti Kawasaki v strednej kubatúre.
Vzhľad superšportu a ľahké ovládanie sa spájajú s porciou zábavy spojenou s predvídateľnou a živou reakciou motora, ktorá vytvára celkový športový pocit, ktorým motorka odmeňuje jazdcov.
 
Flexibilita motora od štartu po červené pole a manévrovateľnosť v meste sú len dve z uznávaných silných stránok modelu Ninja 650. Či už samostatne alebo s cestujúcim, je to ideálny stroj pre mesto aj víkendové výlety
 
Teraz v roku 2020 zažije živý športový model obrovský pokrok vpred s ohromujúcim multifunkčným farebným meračom TFT s obrazovkou 10,9 cm, ktorá nahrádza predchádzajúce merače zobrazujúce také položky, ako sú ukazovateľ polohy prevodového stupňa, zaradený prevodový stupeň, indikátor stavu paliva a indikátor ekonomickej jazdy plus ďalšie inovácie vrátane pripojenia Bluetooth Smartphone. LED osvetlenie spolu s pneumatikami Dunlop Sportmax Roadsport 2 sú odteraz v štandardnom vybavení.
 
Pre novú generáciu jazdcov, ktorí by nikdy neopustili domov bez telefónu, je možnosť pripojenia sa k ich motocyklu určite zaujímavá. Spárovanie cez Bluetooth je jednoduché a prostredníctvom vlastnej aplikácie Rideology od spoločnosti Kawasaki je možné získať prístup k funkciám, ako sú informácie o trase GPS a informácie o plánovaných servisných úkonoch, okrem všetkých bežných známych oznámení. Navyše, farebný displej sa dá prepínať medzi „pozitívnymi“ a „negatívnymi“ farbami, zatiaľ čo informácie sa zobrazujú tlmenie alebo jasnejšie pomocou vstavaného svetelného senzora.
 
Podvozok modelu Ninja 650, ktorý pripomína vizuálne spojenie s úžasným strojom Ninja H2, zostáva nezmenený a odráža štýl svetovej Superbike KRT. 
 
Konkurencia je silná v populárnej strednej kapacitnej športovej triede a nový vylepšený model Ninja 650 je nastavený tak, aby pokračoval vo svojej obľube medzi jazdcami so svojim dobre premysleným balíkom inovácii a aktualizácii.