Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

22 Máj 2019 Nová Kawasaki KLX230 na ceste

Pre rok 2020 pribudne do rodiny Kawasaki nový model v enduro štýle  - Kawasaki KLX230.
So vzhľadom strojov série KX a vybavením aj na použitie na asfaltových cestách, nie len mimo nich prináša KLX230 mladým jazdcom veľa zážitkov s ľahkou ovládateľnosťou a hravosťou.

Jadrom motocykla je motor s objemom 233cc s ľahko kontrolovateľným výkonom, ktorý dosahuje vysoké hodnoty už v stredných otáčkach. Pokročilé vstrekovanie zaručuje ľahkú kontrolu nad výkonom a jeho lineárne charakteristiky počas akcelerácie.

Nový ľahký kompaktný rám je spravený tak, aby poskytoval jazdcovi pocit dôvery aj na ceste, aj mimo nej. Spolu s 21 palcovým predným a 18 palcovým zadným kolesom, komfortným pružením a prvým Kawasaki DUAL PURPOSE ABS KLX230 prináša najlepšiu kombináciu modernej technológie a učelnej jednoduchosti.

Pre pohodlie jazdca je v motorke elektrický štartér, 6-rýchlostná prevodovka a nádrž s objemom 7,5litra. Okrem toho motocykel disponuje LCD displejom, ktorý obsahuje údaje ako rýchlomer, prejazdená vzdialenosť, denné počítadlá, ukazovateľ stavu paliva, či hodinky.

Bývalý motokrosový GP jazdec, teraz manažér predaja Kawasaki vo Švédsku, Joakin Karlsson si myslí, že nová KLX230 je ideálny stroj pre nielen Švédsky trh:

“Motokrosový vzhľad modelu KLX230 určite osloví nových jazdcov a tiež si myslíme, že existuje veľa skúsených jazdcov všetkých vekových kategórií, ktorí sa identifikujú s kvalitou a pohodlím tohto nového stroja na rok 2020..”