Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

6 Jún 2023 Nová Kawasaki Eliminator pre Európu príde v roku 2024

Značka Eliminator je vítaným návratom k modelovému radu motocyklov Kawasaki v Európe pre rok 2024 s úplne novým modelom a konceptom nazvaným Eliminator s označením „Just Ride“.
Nový Eliminator ponúka ešte väčší výber Kawasaki v strednej kapacite európskej triedy A2 a má výrazný mestský štýl cruiseru, ktorý ponúka pohodlné a nízke sedadlo a kombináciu 18-palcového predného a 16-palcového zadného kolesa v štýle cruiser. Podvozok s paralelným dvojvalcom Ninja s objemom 451 cm3 a paralelným vstrekovaním paliva, ktorý poskytuje silný výkon pri nízkych otáčkach v kombinácii so živou schopnosťou v hornom rozsahu otáčok.
 
V súlade s predchádzajúcimi modelmi Eliminator má stroj pre rok 2024 zadnú časť, ktorá odráža dedičstvo rodiny značky, zatiaľ čo dvojité zadné tlmiče prispievajú k vzhľadu „tradičného a súčasne moderného“.  Eliminator, ktorý ponúka prirodzenú a uvoľnenú jazdnú pozíciu a je koncipovaný tak, aby bol priateľský k pasažierom, sa môže spoľahnúť na plne digitálne prístrojové vybavenie a pomocnú a klznú spojku.
 
So zameraním sa na to, čo Kawasaki nazýva svojím „horizontálnym“ dizajnovým prístupom, bude čoskoro odhalená úplná špecifikácia Eliminatora 2024 – spolu s mnohými originálnymi doplnkami – ale pre európskych zákazníkov boli potvrdené dve farebné varianty; prvou možnosťou je metalíza Flat Spark Black a druhou kovová matná uhlíkovo sivá s Flat Ebony.
 
Hovorí sa, že najlepšie veci prídu k tým, ktorí počkajú, takže potenciálni zákazníci Eliminatoru musia zadržať dych o niečo dlhšie, kým sa objavia úplné fakty o tomto vítanom novom prírastku do stajne krížnikov Kawasaki.