Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

12 Jún 2018 Nová KX450 je vo svojej triede bezkonkurenčný

Model KX450 bol vždy postavený s jediným cieľom: umiestniť jazdcov na hornom stupňovom pódiu. Vďaka viac ako 40-ročnému KX dedičstvu dodáva Kawasaki bezkonkurenčnú kategóriu strojov so silnejšími motormi. Okrem toho má stroj veľa prvkov, ktoré definujú triedu.
Vďaka svojim komponentom v štýle a ladení - vrátane prijatia nového ovládacieho systému ventilového ventilu - nový motor KX450 je teraz ešte výkonnejší, s ďalšími 3,4 PS, ktoré udržiavajú jazdcovna čele. 
 
Stroj má teraz novú hydraulickú spojku, ktorá ponúka väčší priamy pocit a ľahšie ovládanie. Pre tých, ktorí chcú zlepšiť svoje jazdecké skúsenosti, KX450 sa dodáva s výberom spojok DFI, ktoré jednoducho menia mapovanie motora, zatiaľ čo súprava KX FI Calibration sada umožňuje jazdcom plne prispôsobiť mapy motorov. Ak chcete zvýšiť výkon ešte viac, najnovší prírastok do rodiny KX má vylepšený ľahký hliníkový obvodový rám.
 
Okrem silného motora a štíhleho podvozku zvýšená predná a zadná trakcia zaisťuje, že pôsobivý stroj môže dať značnú silu na zem viac pod kontrolou a efektívnejšie. Väčší priemer prednej nápravy a upravené usporiadanie zadného zavesenia a pomery spojenia zabezpečujú, že sa dosiahne dokonalá trkcia od štartu po cieľ.
 
Navyše predná vidlica Showa ø 49 mm poskytuje všestrannú účinnosť a vyhovuje tlmeniu, zatiaľ čo nové silnejšie brzdy zabezpečujú v prípade potreby veľkú brzdnú silu s zadným kotúčom 250 mm a predným rotorom s rozmermi 270 mm, ktorý je kombinovaný s novým predným brzdovým systémom aby získali celkovú vylepšenú brzdnú účinnosť.
 
Nová karoséria nielen robí motocykel vyzerajúci kompaktnejším a jazdná poloha môže byť prispôsobená osobným preferenciám vďaka jednoduchým a efektívnym nastaviteľným pozíciám riadidiel a chodidiel.
 
Model KX450 nepochybne prinesie viac víťazstiev v tejto sezóne svojim výkonným motorom, ľahkým podvozkom a nespočetnými inovatívnymi funkciami. KX450 - naozaj bezkonkurenčný ..