Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

4 Jún 2024 Nový 2025 Brute Force 450: Postavený pre to, čo vás poháňa

Pre rok 2025 je populárny rad štvorkoliek Kawasaki posilnený uvedením veľmi očakávaného stroja strednej triedy, Brute Force 450.
Brute Force 450, ktorý ponúka idealizovanú rovnováhu medzi fyzickou veľkosťou, výkonom a funkciami, sa pripája k zavedenému a pôsobivému Brute Force 750 a základnej úrovni Brute Force 300, aby vytvoril impozantný rad novej sezóny.
 
Nová Brute Force 450, ideálne vyvážená medzi triedami 300 ccm a 750 ccm, ponúka sadu funkcií, výkon a moderný štýlový vzhľad, ktorý zákazníci požadujú od štvorkoliek strednej veľkosti. Byť súčasťou rodiny Brute Force znamená vysokú úroveň kvality konštrukcie Kawasaki, odolnosti, funkcií, výkonu a nový prírastok strednej veľkosti s objemom 443 cm³ nie je výnimkou.
 
Rovnako kultivovaný a robustný podvozok, ktorý ponúka špičkový výkon vo svojej triede vďaka svojmu prepracovanému motoru s výkonom 24,4 kW / 33,4 k, má výkon a základné nastavenia, ktoré sú v prípade potreby vhodné na každodennú tvrdú prácu a rekreačné použitie. Pohodlné sedadlo a svetlo na riadidlách sú len dva náznaky myšlienky, ktorá vstúpila do dizajnu novej stredne ťažkej štvorkolky Kawasaki, ktorá obsahuje aj LED svetlomety a 3D emblém, ktorý tvorí výrazne vyzerajúcu prednú časť. Celkový pevný, robustný a moderný vzhľad ilustruje silný výkon a praktické zámery tohto modelu.
 
Pre mnohých potenciálnych kupcov bude tlčúce srdce Brute Force 450 hlavným bodom záujmu. Kvapalinou chladený 4-taktný motor s objemom 443 cm3 so vstrekovaním paliva a hriadeľovým pohonom je vybavený prevodovkou CVT, ktorá poskytuje plynulé, pozitívne prechody z nízkych do vysokých rýchlostí, zatiaľ čo nasávanie vzduchu vysoko na podvozku prispieva k pôsobivej brodivosti. 
 
Elektricky voliteľný pohon 2WD/4WD umožňuje jednoduchý prechod medzi systémami pohonu, aby vyhovovali meniacemu sa terénu a podmienkam, pričom 2WD ponúka ľahké riadenie, potom 4WD ponúka lepšiu trakciu a napokon 4WD s uzávierkou diferenciálu pre maximálnu trakciu.
 
Pokiaľ ide o najmodernejší podvozok, pevný a robustný rám, ktorý je podporený optimalizovaným odpružením a silnými brzdami, čo prispieva k húževnatému a schopnému charakteru, na ktorý sa majitelia môžu spoľahnúť po roky vernej služby. Rozloženie dvojitej kolísky má ideálnu tuhosť pre štvorkolesové vozidlo strednej kapacity, ktoré je vystužené extra silnými, optimálne tvarovanými klinmi, čo vedie k vynikajúcej ovládateľnosti v teréne. Napríklad široký rozchod (vpredu: 910 mm, vzadu: 869 mm) prispieva k stabilnej platforme podvozku, zatiaľ čo zbiehavosť/rozbiehavosť pneumatík a odklon pneumatiky dosahujú uspokojivú rovnováhu medzi ovládateľnosťou a stabilitou podvozku.
 
Pokiaľ ide o každodenné potreby, robustný predný a zadný nosič zvládne 34 kg (75 libier) vpredu, zatiaľ čo zadný nosič dokáže uniesť 68 kg (150 libier). 2-palcový držiak prívesu je súčasťou štandardnej výbavy a ponúka ťažnú kapacitu 476 kg (1 050 libier) a vo vnútri prednej ochrany je k dispozícii priestor na montáž prídavného navijaka s kapacitou až 2 500 libier.
 
Nezávislá konfigurácia odpruženia je vybavená pružinami s progresívnou sadzbou, ktoré poskytujú najlepšiu jazdu bez ohľadu na terén alebo zaťaženie, zatiaľ čo počítačovo navrhnuté predné a zadné ramená A a kĺby odpruženia tiež prispievajú k odolnosti, spoľahlivosti a vynikajúcej ovládateľnosti.
 
Brzdné funkcie majú na starosti kotúče ø202 mm vpredu doplnené jedným kotúčom vzadu. Hlavný brzdový valec, strmene a kotúče sú optimalizované tak, aby poskytovali lineárny pocit, zatiaľ čo progresívna brzdná sila ponúka presné ovládanie.

Uvedomujúc si, že Brute Force 450 bude „on-demand“ 24/7 mnohými majiteľmi, obsahuje množstvo praktických funkcií, ako je LED svetlo namontované na riadidlách. Vyvýšené umiestnenie svetla rozširuje zorné pole, pričom namontované na riadidlách znamená, že svetlo je smerové a v harmónii s jazdcom.
 
Aby bol jazdec informovaný, multifunkčný prístrojový panel je typu podsvieteného LCD, ktorý zobrazuje rýchlomer, otáčkomer, ukazovateľ zaradeného prevodového stupňa, palivomer, hodiny, počítadlo kilometrov, počítadlo hodín, počítadlo kilometrov, indikátor uzávierky diferenciálu/4WD a mnoho ďalších. kontrolky.
 
Kawasaki starostlivo zvážila súčasné a budúce želania a potreby rôznorodej zákazníckej základne a umiestnila nový Brute Force 450 do dôležitého bodu záujmu v rade 2025 Kawasaki aj na trhu.
 
Najnovší stroj v rade Kawasaki ATV ponúka rovnaký vizuálny vplyv a odolný, no zároveň obohacujúci zážitok z vlastníctva ako silný Brute Force 750 a je pripravený a pripravený postaviť sa všetkým prichádzajúcim s dôverou podopretou ťažko získanou reputáciou dlhodobo etablovaného a rešpektovaného výrobcu. Kawasaki Brute Force 450: Postavený pre to, čo vás poháňa.
 
Farby modelového roku 2025: sivomodrá / biela