Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

8 November 2022 Ninja H2 SX automaticky rozsvieti cestu v roku 2023

Kawasaki H2 SX je pre rok 2023 navrhnutá tak, aby využívala všetky high-tech funkcie najpokročilejšieho športového Toureru od Kawasaki vôbec a pridáva k tomu pohodlie automatických diaľkových svetiel.
Stroj vybavený systémom ARAS využíva výhody adaptívneho tempomatu a detekcie mŕtveho uhla, k tomu 6,5-palcový farebný TFT display vybavený informačným systémom Kawasaki SPIN, ktorý podporuje jedinečnú aplikáciu Rideology, ktorá ponúka pohodlné rozhranie pre jazdca/stroj cez Bluetooth a smartfón. Funkcia varovania pred prednou zrážkou je zabudovaná do stroja so špecifikáciou dvojitého radaru a obsahuje aj funkciu varovania signálom núdzového zastavenia po náhlom brzdení v premávke.
 
S bezkľúčovým zapaľovaním KIPASS, náklonovými svetlami LED, systémom monitorovania tlaku v pneumatikách a asistentom na udržanie vozidla pri rozjazde do kopca ako štandardnými funkciami sa zoznam výbavy vyváženého preplňovaného stroja radí medzi najlepšie športové Tourer vo svojej triede, najmä s pridaným Kawasaki jednokľúčovým systémom kufrov s praktickými vnútornými vreckami.
Potvrdením vedúcej pozície v roku 2023 je inovatívne pridanie funkcie Auto High Beam (AHB). Použitie kamerového senzora na vyhodnotenie jasu svetiel vozidiel pred vami, pouličného osvetlenia atď. AHB automaticky zapína alebo vypína LED diaľkové svetlá motocykla podľa potreby. Aby systém fungoval, musí byť prepínač svetiel nastavený na diaľkové svetlá a motocykel musí ísť v tme rýchlosťou nad 20 km/h. Keď je systém zapnutý, na 6,5” TFT multifunkčnom farebnom displeji prístroja sa zobrazí zelená ikona.
 
Neustále v popredí inovácií, cestu vpred teraz jasne definuje Ninja H2 SX vybavená automatickým diaľkovým svetlom.
 
Farby pre rad dvoch modelov v roku 2023 sú:
 
Ninja H2 SX
- Metallice Diablo Black
 
Ninja H2 SX SE
(Vybavené poloaktívnym elektronicky tlmeným odpružením KECS Kawasaki so Skyhookom)
- Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Graphite Grey