Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

7 November 2017 Ninja H2 SX – Supercharge your journey

Tri roky po predstavení unikátnych strojov H2 a H2R predstavuje Kawasaki nový preplňovaný motocykel druhej generácie - Ninja H2SX SE. Vzrušenie a charakteristický prísun výkonu 200koňového preplňovaného motora sa teraz priniesli do kategórie Sport Tourer, čím sa nový Ninja H2 SX stal najviac ultimatívnym Sport Tourerom.
Ninja H2 a Ninja H2R sa narodili z čistej snahy o výkon, aby ponúkli jazdcom nezabudnuteľný zážitok. Nová Ninja H2 SX sa vydáva iným smerom - Sports Touring. Vyvážená technológia Supercharged, ktorá bola vyvinutá úplne in-house spoločnosťou Kawasaki so zameraním na používanie v uliciach v reálnom svete, ponúkajúca senzačný lineárny výkon v oblasti nízkych stredných otáčok v kombinácii s vynikajúcou spotrebou, ktorá sa ukázala lepšia ako pri športovom turistickom súrodencovi Z1000SX. Tento špeciálne vyladený charakter motora je vhodný pre jazdu na dlhé vzdialenosti, pričom dokáže poskytnúť vzrušujúce zrýchlenie, ktoré dokáže poskytnúť len preplňovaný motor Kawasaki.
 
Vďaka svojej nízkej hmotnosti má Ninja H2 SX výrazný pomer výkonu k hmotnosti, zatiaľ čo športová jazdecká pozícia, vynikajúci komfort jazdy, vysoká rýchlosť a agilná manipulácia prispievajú k turistickej stránke Supercharged Sport Tourer. Na doplnenie obrazu Ninja H2 SX disponuje veľmi pokrokovou technológiou a elektronickými pomôckami pre jazdcov, ako je napríklad najnovší elektronický balík vybavený systémom IMU, tempomat, Kawasaki Cornering Management Funkcia a mnoho ďalších.
 
Navyše vodiči Ninja H2 SX budú môcť zdieľať svoje pocity s cestujúcim trubkovému trellis rámu od Ninja H2, ktorý je vybavený tak, aby mohol nosiť až 190 kg užitočného zaťaženia. Inžinieri spoločnosti Kawasaki sa ubezpečili, že jazdci môžu naďalej využívať preplňovaný motor pri jazde s cestujúcimi tak, že vyvinuli tento nový pevný podvozok s dlhším rázvorom a zmeneným uhlom riadenia, ktorý zaisťuje stabilitu a istotu pri vysokých rýchlostiach.
 
Ninja H2 SX sa dodáva v dvoch modelových variantoch: štandardné Ninja H2 SX a Ninja H2 SX SE. SE je vybavená pôsobivým množstvom doplnkových prvkov, ako je napríklad prvý TFT LCD display značky Kawasaki , prídavné adaptívne LED svetlomety(prisvecovanie do zákrut) a quick shifter pre rýchle radenie rýchlostí.
Zabudnite na všetko, čo ste si mysleli, že viete o športovom cestovaní. S preplňovanou Ninja H2 SX preletíte kontinenty, diaľnice a horské priesmyky. Cestujte ďalej a rýchlejšie. Ninja H2 SX - Supercharge Your Journey.