Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

31 August 2021 Ninja 1000SX - príbeh pokračuje

Športový turista Kawasaki Ninja 1000SX, ktorý má len málo konkurentov, ak vôbec nejakých, je jedným z najlepších strojov posledných rokov. Ninja 1000SX má vynikajúcu ovládateľnosť a DNA kombinujúcom pohodlie a flexibilitu na cestovanie sólo alebo vo dvojici. Získal najvyššie ocenenia a nespočetné množstvo kladných hodnotení od časopisov a webových stránok.
Teraz vo svojej štvrtej iterácii bola Ninja 1000SX vylepšovaná a ponúka kombináciu funkcií, ktoré spolu vytvárajú stroj so skutočným rodokmeňom. Nedávna zmena výfuku do jednej koncovky a hranatejšia kapotáž,  radiálne monoblokové predné brzdy, horizontálne odpruženie vzadu a qucikshifter tvoria autentickú auru Ninja.
 
Nedávno bol vylepšený aj komfort sedenia spolu s vyššou ochranou pred vetrom štítom, ktorý ponúka široký rozsah nastavení na jemné doladenie. Bočné kufre poskytujú 56 litrov batožinového priestoru. Vďaka uchyteniu kufrov po stranách motocykla je motocykel po ich zložení stále krásny a jeho vzhľad nekazia žiadne konštrukcie držiakov.
 
Čo sa týka elektronických pomocníkov, motorka má nespočetné množstvo funkcii vďaka jednotke IMU, ktorá spolu s ECU štandardne meria zotrvačnosť v šiestich osiach a elektronický tempomat. Okrem toho sú štandardne k dispozícii voliteľné integrované režimy jazdy a funkcia riadenia v zákrutách, ako aj voľba režimu výkonu, kontrola trakcie KTRC, superšportový ABS a prepojenie smartfónu medzi digitálnym TFT meračom prostredníctvom aplikácie Kawasaki Rideology App.
 
Farby pre rok 2022 budú:
-           Metallic Diablo Black/Pearl Robotic White
-           Emerald Blazed Green/ Metallic Diablo Black/Metallic Graphite Gray
-           Metallic Matte Graphenesteel Gray/Steel Gray/ Metallic Diablo Black