Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

6 Jún 2023 Modely KX65, KX85 a KX250 odhalené

Zatiaľ čo pretekárska sezóna 2023 je stále v plnom prúde, predajcovia a zákazníci Kawasaki už očakávajú rok 2024 a uvedenie nového radu.
Kawasaki s hrdosťou predstavuje modelový rok 2024 s modelmi KX65 a KX85 a s novou sezónnou iteráciou KX250.
 
Pre mnohých je KX65 ich „prvý skutočný pretekársky motocykel“. S láskou si ho pamätajú rodičia, ktorí teraz oboznamujú svoje deti so športom v teréne vďaka jednovalcovému vodou chladenému stroju, ktorý predstavuje skvelý úvod do sveta strojov s manuálnou prevodovkou.
 
KX65, známy svojou celoročnou spoľahlivosťou počas rokov verných služieb, je tak trochu legendou na off-roadovej scéne, a tak isto KX85 pomáha rastúcim jazdcom rozvíjať jazdecké (a víťazné) zručnosti, keď stúpajú po rebríčku a získavajú fyzickú kondíciu. KX85, ktorý je k dispozícii pre rok 2024 v štandardných aj veľkých rozmeroch kolies, je logickým odrazovým mostíkom k MX strojom pre dospelých, čo pre Kawasaki znamená KX250.
 
KX250, propagovaný ako „Motocykel, ktorý stavia šampiónov“, prichádza na rok 2024 ako nezmyselný stroj s účelnou limetkovozelenou karosériou zvýrazňujúcou jeho „Kawasakiness“ a jemnou grafikou, ktorá podporuje jeho silný vzhľad.
 
Off-roadový rad Kawasaki pre rok 2024 bude predstavený v priebehu nasledujúcich týždňov a mesiacov a vytvorí sa impozantný rad pripravený prijať a rozdrviť pretekárske výzvy novej sezóny.