Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 Jún 2021 MULE PRO-DX and MULE PRO-DXT pre rok 2022

Úžitkové vozidlá pre tých, ktorí požadujú to najlepšie - Kawasaki MULE PRO-DX a MULE PRO-DXT 2022.
Oba modely si zachovávajú svoju súčasnú špecifikáciu a predstavujú vrchol súčasnej techniky úžitkových vozidiel Kawasaki. V jadre každého stroja je 3-valcový, vodou chladený, OHV, dieselový motor so vstrekovaním Bosch s objemom 993 cm3.
 
Pri jazde s dvojstupňovou prevodovkou CVT ponúkajú obe vozidlá voliteľné 2WD a 4WD s výkonom 17,8 kW pri 3600 ot./min a maximálnym krútiacim momentom 52,1 Nm pri 2 400 ot./min. Pre MULE PRO-DX má veľkú ložnú plochu so sklápaním a pôsobivou schopnosťou ťahania, čo znamená, že žiadna úloha nie je príliš ťažká.
 
A s užitočným doplnením ľahko konfigurovateľného druhého radu sedadiel, MULE PRO-DXT posunul rad MULE do centra pozornosti úplne inej zákazníckej skupine. To sú tí, ktorí si želajú mať všetky pracovné schopnosti štandardu Kawasaki MULE, spojené so schopnosťou presúvať pracovné posádky na ťažké alebo environmentálne citlivé miesta s minimálnym dopadom.
 
Oba tieto robustné vozidlá, ktoré sa vyznačujú užívateľsky príjemnými funkciami, ako sú sklopné nastaviteľné volanty a elektronický posilňovač riadenia citlivý na rýchlosť, ako aj nezávislým zavesením predných a zadných kolies, určite uľahčujú ťažkú ​​prácu a nechávajú svojich vodičov čerstvých na konci každého náročného dňa.