Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

6 Október 2022 Lákavé trio vodných skútrov vtrhlo do roku 2023

Kawasaki sa pripravuje na rok 2023 s komplexným radom vodných skútrov, ktorý zahŕňa tri hlavné stroje.
STX 160 je poháňaný špičkovým motorom s objemom 1 498 cm3 s digitálnym vstrekovaním paliva, ktorý poskytuje silné zrýchlenie, vynikajúcu spotrebu paliva a nízke emisie. Agilný kompozitný trup a pokročilé vlastnosti z neho robia ideálnu voľbu pre milovníkov jazier. Balík STX160, ktorý sa môže pochváliť výkonom 112 kW {152 PS} / 7 500 ot./min., obsahuje imobilizér, plne digitálnu prístrojovku a kapacitu palivovej nádrže 78 l. K dispozícii pre rok 2023 vo farbách Crystal White / Pearl Neon Yellow sa objaví s aktualizovanou grafikou pre novú sezónu.
 
Model 2023 STX 160X má podobnú špecifikáciu vrátane kompozitného trupu a pokročilých možností pre jazdca, ako je veľká zadná platforma, čo z neho robí ideálnu voľbu pre nadšencov, ktorí milujú jazerá. Na rok 2023 bude mať farebné prevedenie Ebony / Lime Green, opäť s aktualizovanou grafikou.
 
Nakoniec, v rade STX pre novú sezónu je vysoko špeciálny model STX 160LX so všetkými funkciami svojich súrodencov plus integrovaným audio systémom JetSound s Bluetooth, držiakmi na poháre, elektronickým tempomatom a pohodlnou jazdnou polohou. Model STX 160X príde v roku 2023 s novou farbou Ebony / Neon Red.
 
Pokiaľ ide o stand-up, ktorým sa Kawasaki preslávila ako inovátor, SX-R s istotou prenikne do novej sezóny so svojím štvortaktným štvorvalcovým motorom s objemom 1 498 cm3, vďaka čomu ide o najrýchlejšie zrýchľujúcu sériovo vyrábanú stojku vôbec. . SX-R má tak výkonnú osobnosť, ako aj jazdné vlastnosti, ktoré sa hodia k novému štandardu skútrov Kawasaki.
 
Riadidlá MX-Style naznačujú potenciálny výkon, zatiaľ čo elegantný a ostrý dizajn, vynikajúci výkon v zákrutách, výnimočná stabilita spojená so širokou plošinou uľahčujúcou ovládanie, to všetko pomáha riadiť obrovskú silu tohto neuveriteľného plavidla vo farbe Ebony / Lime green, ktorá je spojená s aktualizovanou grafikou.
 
Tretia rodinná skupina v celkovej ponuke vodných skútrov pre nadchádzajúcu predajnú sezónu zahŕňa tri modely radu Ultra, X, LX a LX-S.
 
Pre Ultra 310X to znamená pôsobivý výkon 310 PS a funkcie vlajkovej lode vrátane 7-palcového TFT displeja, KSRD, tenkého sedadla, ľahko prístupného úložného priestoru, kotviacich úchytiek, ako aj tyčí a držiakov na poháre. Farba roku 2023 bude Ebony / Metallic Electric Turquoise
 
Pre 310LX je štandardná špecifikácia rozíšerná pridaním zábavného systému Kawasaki JETSOUND 4, sedadla ERGO-FIT LXury a štýlovej palubovky. So zlatými a hnedými drevenými tónmi ponúka 310LX luxusný vzhľad na rozdiel od akýchkoľvek predchádzajúcich JET SKI. Bude ponúkaný s farebnou schémou Ebony / Metallic Shadow Gold.
 
Napokon, ULTRA 310LX-S alebo Luxury Sport má všetko skvelé vybavenie 310X, plus akcentačné svetlá, zadnú kameru a ULTRA palubu so vstavaným multi-mount Rail. Športovo odetý v Lime Green s luxusnými prvkami vyžaruje nezameniteľný imidž Kawasaki v nápadnej farebnej schéme Ebony / Lime Green.
 
Dajte zbohom sezóne 2022 a úplne sa ponorte do nového radu osobných vodných skútrov na rok 2023 – život na vode sa nikdy necítil tak dobre ako tento!