Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

10 Júl 2019 Leto slobody s Kawasaki

Leto je tu a myšlienky mnohých jazdcov sa obracajú k motoristickým výletom. S toľkými možnosťami destinácií v celej Európe je vhodné, aby Kawasaki ponúkol v segmente športovej turistiky čo najviac pre širokú škálu možností a jazdcov.

Z1000SX s motorovou platformou založenou na špičkovom Z1000 si rýchlo vybojovala reputáciu skutočnej športovej turistickej motorky s vlastnou osobnosťou a veľkou batožinovou kapacitou, ktorá doslova vytvorila novú kategóriu motocyklov. Športová, ale pohodlná jazdná pozícia spojená s agresívnym vzhľadom okamžite oslovila jazdcov, ktorí požadovali jeden motocykel na svoje každodenné športové jazdenie a víkendové výlety na dlhé vzdialenosti. A so štýlom kombinujúcim vzhľad s výkonom vám Z1000SX poskytuje typický Kawasaki prejav.
 
Versys 1000 je Kawasaki na akékoľvek cesty. Versys 1000 SE, ktorý je k dispozícii pre 2019 s poloaktívnym elektronickým odpružením vpredu i vzadu ponúka vzpriamenú jazdnú polohu, z ktorej si môžete prezerať krajiny a kontinenty okolo. S rozsiahlou výbavou a radom elektronických pomôcok pre jazdcov verzia SE ponúka cestovné výhody, ako sú napríklad náklonové svetlomety namontované na karosérii, elektronický tempomat a voliteľné jazdné režimy, ktoré môžu byť podobne ako mnohé iné funkcie, ovládané prostredníctvom Smartphone pomocou aplikácie Kawasaki Rideology App. „Každé počasie, akékoľvek cesty“ - Versys tiež ťaží z nastaviteľného plexi a vyhrievaných rukovätí riadidiel.
 
Tretím a vrcholným predstaviteľom cestovnej ponuky Kawasaki z troch rôznych a vysoko výkonných strojov Sports Touring je úžasná Ninja H2SX, ktorá je k dispozícii pre rok 2019 aj ako model SE +, ktorý ponúka najmodernejší poloaktívny elektronický systém zavesenia aký je v súčasnosti k dispozícii. Posúdenie stavu vozovky a nastavenie úprav prebieha v mikrosekundách. Ovládateľnosť a motor sú jedinečnými vlastnosťami Ninje H2SX. Motor s kompresorom ponúka rafinovanú rovnováhu medzi krútiacim momentom, nízkou spotrebou paliva a neuveriteľným výkonom pri zrýchlení.
 
Keď sa motocyklisti rozhodnú ísť na výlet, snívajú o slobode a vzrušení. S výberom z troch športových cestovných strojov od Kawasaki - každý s vlastnými jedinečnými vlastnosťami - sa tento sen môže stať realitou.