Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

3 Jún 2020 Kawasaki uvádza štyri nové modely MULE pre rok 2021

Kawasaki, popredný hráč v sektore úžitkových vozidiel so kvelou poveťou o trvanlivosti svojich výrobkov, je pripravený ponúknuť v roku 2021 štyri varianty značky MULE.
V prevedení SX a PRO je celá škála ponúkaná v známej farbe Timberline Green. Každý MULE v rade bol postavený tak, aby pracoval - a tvrdo pracoval - a prekračoval cieľovú špecifikáciu pre množstvo druhov využitia. Od použitia na malých rodinných farmách po použitie v streleckých a športových hrách a komerčných podnikoch, ako sú letiská, údržby veľkého rozsahu v exteriéri, lesníctvo a stavebné práce.
 
MULE SX 4x4, ktorý je schopný sa dostať do najťažších miest a obratne v nich manévrovať, je najmenší v ponuke MULE v roku 2021, čo z neho robí takzvaný stroj „vstupnej úrovne“ a to bez zníženia jeho pracovných schopností v porovnaní so svojimi rovesníkmi. Vzduchom chladený motor s objemom 401 cm3 poskytuje dostatok výkonu na plné využitie svojich schopností pohonu všetkých štyroch kolies.
 
Na ďalšej priečke rebríka MULE je prvý z troch PRO strojov, PRO-MX. Príjemný štýl pick-upu na prvý pohľad zaujme a tento pozitívny dojem je podčiarknutý silnou vlečnou schopnosťou. Poskytuje také vymoženosi, ako sú palubná doska automobilového typu a otočné dvere, vytvárajúce príjemné pracovné prostredie vhodné pre dlhé dni používania.
 
Hlavným prvkom vynikajúcich vlastností radu MULE je pohodlie, ktoré ponúka elektricky voliteľný pohon 2- a 4-kolies. Na obidvoch strojoch sa nachádzajú veľké objemové plochy, rovnako ako LED svetlomety a poskytujú skutočnú ťažná schopnosť.
 
MULE PRO-DXT je posledný z radu. Umožňuje prejsť z jedného sedadla pre vodiča / spolujazdca na druhý rad sedadiel v rámci niekoľkých sekúnd pri zachovaní užitočnej kapacity ložného priestoru.
 
Budúci rok pre úžitkové vozidlá Kawasaki kladie veľa výziev. Hlavnou prioritou budú otázky spoľahlivej všestrannosti a vhodnosti pre úlohu, v ktorej budú vynikať ktorékoľvek z nových 2021 modelov Kawasaki MULE.