Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

8 December 2017 Kawasaki’s Z900RS s navigáciou TomTom Rider 450

Nová rada značky Kawasaki pre rok 2018 obsahuje dlho očakávaný stroj retro štýlu v modernej forme. Tento model bol nazvaný z900RS a bol navrhnutý tak, aby zodpovedal súčasnej technológii v štýle Kawasaki z roku 1972, kultového Super 4 modelu Z1.
Na konci novembra 2017 dostali európske médiá svoju prvú šancu na vyskúšanie stroja, ktorý bol odhalený na každoročnom Tokijskom autosalóne. Cesty v oblasti Sitges vyhovujú charakteru tohto stroja, ktorému kľukaté cesty, ktoré sa tiahnu smerom k horám Monserrat. Počas jazdy na 200 km dlhej ceste boli efektívne použité navigačné prístroje TomTom Rider 450 
"Spoločnosť TomTom spolupracovala s Kawasaki na mnohých predchádzajúcich akciách a Z900RS Press Launch sa ukázala ako ďalšia úspešná spolupráca," uviedol van den Brink. "Na trasách sa začalo veľa prípravných prác už pred začiatkom podujatia, takže sme potrebovali len doladiť a upraviť GPX súbory a načítať ich do zariadení. Keďže udalosť spočívala v troch samostatných jazdných dňoch, museli sme skontrolovať a vylepšiť tri samostatné súbory, ale tieto úpravy boli ľahko zapracované do všetkých zariadení pomocou online prostredia MyDrive, kde môžete spravovať a aktualizovať svoj TomTom cez počítač PC alebo Mac. "
Van den Brink využil šancu na jazdu so všetkými novými modelmi Z900RS a súčasne testoval TomTom: "Tento motocykel má najlepšie z oboch svetov, klasický dizajn so všetkými technológiami, ktoré by ste očakávali na modernom stroji. Retro vzhľad je naozaj príťažlivý a dáva Z900RS mestskú atmosféru. Zachycuje presne to, čo je moderná klasika. Vzhľadom na to, že má motorka moderné prvky, TomTom Rider vyzerá na nej prirodzene a uľahčuje manévrovanie v rušných uličkách Barcelony. "
Každý deň milióny ľudí na celom svete závisia na TomTom -e, Mark poznamenal: "V dnešnej dobe má čoraz viac ľudí tendenciu jazdiť s navigačnými zariadeniami. Produkt TomTom Rider umožňuje jazdcom vytvárať vlastné dokonalé dobrodružstvo jednoducho poklepaním na oblasť, ktorú chcete preskúmať. Vďaka rôznym vzrušujúcim možnostiam jazdy, ako sú kľukaté trasy a kopcovité cesty, je ľahké definovať úrovne vyvýšenia a "windiness" na vašej jazde, všetko s cieľom vytvoriť si vlastné dobrodružstvo! "
 TomTom a Kawasaki sa pozerajú späť na úspešnú udalosť, ako uvádza Van den Brink:
 "Toto partnerstvo medzi spoločnosťami Kawasaki a TomTom má za následok pozitívnu publicitu pre obe strany a dávalo mi to pocit, akoby som bol prijatý do rodiny Kawasaki."

Úplné špecifikácie produktu TomTom Rider nájdete na adrese: www.tomtom.com/drive/motorcycle/