Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

23 November 2020 Kawasaki’s Supercharged Z H2 v roku 2021 s verziou SE

Neuveriteľná Kawasaki Z H2 to rozbalí do roku 2021 s verziou SE.
Vďaka svojmu jedinečnému laku a grafickému vzhľadu model SE ešte viac zdôrazňuje koncept Z H2. Verzia SE, ktorú nemožno ignorovať, pridáva niektoré kľúčové vlastnosti, ktoré upevňujú jej nárok na pozíciu kráľa Supernakedov.
 
Rám zostáva a takisto aj jedinečný vyvážený preplňovaný motor. A hoci sa Z H2 SE javí ako nahý a zbavený najnutnejších vecí, môže sa tiež pochváliť úžasnou škálou elektronických jazdných pomôcok vrátane elektronického tempomatu, integrovaných jazdných režimov (prepojenie športovej trakčnej kontroly KTRCS), výkonových režimov, riadenia trakcie a rozjazdu(launch control), rýchloradenie nahor / nadol plus funkcia riadenia v zákrutách, kontrola rozjazdu a inteligentný protiblokovací brzdový systém, ktorý pracuje so strmeňmi Brembo Stylema.
 
A zatiaľ čo obrovský krútiaci moment radovej štvorstovky s objemom 998 cm3 dáva do popredia zrýchlenie a rýchlosť, jazda bude teraz ešte plynulejšia, pretože elektronická vidlica Showa SFF-CA (kazeta) ø43 mm a zadný tlmič BFRC lite používajú technológiu Skyhook spoločnosti Showa. S reakčnou dobou 1 ms upraví Skyhook tlmenie elektronicky tak, aby vyhovovalo rýchlosti vozidla a rýchlosti zdvihu zavesenia kolies so zámerom udržiavať telo vozidla v konštantnej polohe, zatiaľ čo kolesá a zavesenie kolies sledujú poklesy a odchýlky v povrchu vozovky. Počíta tiež so spomalením, ktoré umožňuje zvládnuť sklon, ktorý sa vyskytuje pri brzdení.
 
Aby sa dravec v štýle Sugomi od spoločnosti Kawasaki nemusel v noci pohybovať medzi tieňmi, osvetľuje Z H2 SE kompletný balík LED osvetlenia a jazdec sa môže sústrediť na jasnosť TFT prístrojovky, ktorá je tiež vybavená technológiou Bluetooth a umožňuje pripojenie k smartphonu pre rôzne funkcie pomocou aplikácie Rideology. S toľkými vynikajúcimi vlastnosťami - a takou charakteristickou najmodernejšou technikou Kawasaki - niet divu, že Z H2 SE je označený exkluzívnym „River Mark“.