Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 November 2020 Kawasaki pridáva do roku 2021 dve nové farby pre Z900RS

Z900RS, ktorý je jedným z vynikajúcich príbehov úspechu nedávnej minulosti motocykla, si našiel rovnakú priazeň nielen u tých, ktorí majú radost z retro jazdenia, ale aj u nadšencov klasických strojov.
Z900RS evokuje legendárnu sériu strojov Z1 Super Four, ktoré boli k dispozícii v rokoch 1972 až 1976 a zodpovedá štýlovému sentimentu s najmodernejšou technológiou, elektronickými pomôckami pre jazdcov a zhodou podvozka so zladeným klasickým vzhľadom s moderným komfortom.
 
Štvorvalcový vodou chladený motor je vybavený kontrolou trakcie a asistenčnou a klznou spojkou umožňujúcou rýchle a bezproblémové zmeny prevodov. Akcelerácia je svižná a spolu s pribúdajúcou rýchlosťou bol odborne vytvorený výfuk „štyri do jedného“ vyladený tak, aby vytvoril zvuk, ktorý evokuje všetko - skutočnú osobnosť Z.
 
Kolesá s viacerými tenkými lúčmi majú ľahkú údržbu, napriek tomu majú vzhľad a dojem z drôtovitých lúčov Z1 a pocta pokračuje budíkmi v štýle Z1 s jemnými modernými multifunkčnými LED indikátormi. Jasný LED svetlomet má chrómový rám rovnako ako stroje zo 70. rokov, ba dokonca aj dizajn oválnych zrkadlových reflektorov LED legendárnej rady Z, ale s modernou čistotou a spoľahlivosťou.
 
Od slzovitej palivovej nádrže po zadný „kačací chvost“ a autentických znakov na boku až po remienok sedadla z roku 1970 dosahuje Z900RS úspešnú rovnováhu medzi starým a novým, pričom od oboch preberá to najlepšie a odhaľuje svoju jedinečnú osobnosť.
 
K dispozícii sú ešte dve schémy v štýle Z1A Candytone Green, ďalšie dva farebné varianty pre rok 2021 sú Metallic Spark Black alebo Ebony.