Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 Október 2020 Kawasaki predstavuje trojicu 650-tok pre rok 2021

Po ohlásení nových sezónnych farieb populárneho modelu Vulcan S boli predstavené zostávajúce tri modely z radu 2021 dvojvalcových motorov s objemom 650 ccm.
Vynikajúce motocykle vo svojej triede s vodou chladenou kazetovou prevodovkou vybavené  dvojvalcom s objemom 650 cm to sú známe Ninja 650, Versys 650 a Z650.
 
Versys je teraz k dispozícii vo farbách Candy Lime Green / Metallic Spark Black, Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black alebo Metallic Moondust Grey / Metallic Spark Black. Je vybavený charakteristickým odpružením s dlhým zdvihom, s ktorým je pripravený zvládnuť mesto, jeho predmestia a prejsť každú požadovanú vzdialenosť vďaka vzpriamenej jazdnej polohe a schopnosti niesť 56 litrov batožiny v kufroch.
 
So športovejším nádychom prichádza Ninja 650 s balíkom výbavy, ktorý obsahuje LED svetlomety, farebný TFT meter a asistenčnú preklzovú spojku. Úzky, pružný profil stroja je ideálnym prostriedkom na nabratie skúseností pre novších jazdcov, ale aj pre zážitky pre tých skúsenejších, ktorí si užívajú plný športový potenciál tohto stredne výkonného Ninja. Pre rok 2021 sú možnosti farieb Metallic Spark Black, Lime Green / Ebony / Pearl Blizzard White alebo Metallic Spark Black / Pearl Blizzard White.
 
Prítomnosť modelu Z650 s tvrdými hranami v štýle Sugomi bude zdôraznená v roku 2021 so strojmi ponúkanými v prevedení Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black, Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black alebo Metallic Spark Black; toto bolo podporené dvojitými škrtiacimi ventilmi, LED osvetlením a rámom, ktorý odkazuje na silnú Z H2.
 
Každá z „trojice dvojčiat“, ktorá ponúka vynikajúci výkon priateľský k nováčikom a pohotové správanie podvozku, môže tiež ponúknuť silný stredný rozsah a dokonalý špičkový nápor, ktorý je pripravený uspokojiť aj náročného jazdca.
 
Pridajte úzky profil a elegantný vonkajší vzhľad dvojvalcového motora a jediné rozhodnutie, ktoré musíte urobiť je: Ninja alebo Versys alebo Z. Tieto tri motocykle strednej váhy vyhovujúce norme Euro5 sa blížia k roku 2021 pripravené, ochotné a schopné.