Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 Jún 2021 Kawasaki predstavuje juniorské off-roady pre rok 2022

Ako tvorca „Team Green“ je spoločnosť Kawasaki odhodlaná „ich naštartovať“ a udržiavať ich „zelených“. Je vhodné, že na základnej alebo juniorskej úrovni sú pre sezónu 2022 k dispozícii dva limetkovo zelené terénne stroje v podobe odolného štvortaktného KLX110R a kultového KX65, motocykla, ktorý naštartoval kariéru mnohých dnešných MXGP víťazov.
KLX110R je ideálnym úvodom do sveta dvoch kolies so všetkými základnými ovládacími prvkami, ktoré poznajú všetci jazdci v teréne, ako je plyn s dvojitým otáčaním a konvenčné brzdy, plus elektricky ovládaný štartér, štvorstupňová poloautomatická priateľská prevodovka a nastaviteľnosť škrtiacej klapky.
 
Odolný a spoľahlivý model KLX110, ktorý bol navrhnutý pre celoživotné služby obsahuje na svojich zelených paneloch pre rok 2022 novú grafiku. S vysoko oceneným motorom 112 cm3 a výškou sedadla 68 cm vďaka oceľovému chrbtovému podvozku spojenému s konvenčnými prednými vidlicami a mono-šokovým zadným pružením máte zaručený „prístup do všetkých oblastí“.
 
Ako logický ďalší krok je KX65, čo je stroj s oprávneným miestom v srdciach generácií motokrosových jazdcov. Vodou chladený, dvojtaktný jednovalcový motor, ktorý sa drží osvedčeného a dôveryhodného vzorca aj pre rok 2022, poskytuje víťazný výkon v každých pretekoch.
 
Model 2022 KX65, ktorý bol postavený vo svetoznámom závode Kashasaki v Akashi neďaleko japonského Kóbe, je vybavený rúrkovým podvozkom spojeným s prednou vidlicou a zadným odpružením kyvného ramena Uni-Trak. Spolu s motorom s karburátorom s objemom 64 cm3 je aj podvozok vyrobený tak, aby vydržal a jeho údržbu zvládal každý traťový mechanik.
 
KX65, ktorý je víťazom nespočetných juniorských pohárov a majstrovstiev, má nový vynikajúci grafický balík pre rok 2022, ale vo svojej podstate sa opakuje príbeh z predchádzajúcich sezón, „nastúpte, potiahnite plyn a vystúpte na pódium“.